Marves Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 (edited) Imię: Kamil.Aktualny Wiek: 31.01.2003 (15). Krótkie przedstawienie się: Mam na imię Kamil, interesuję się informatyką oraz nałogowo sportem. Jeszcze co mogę powiedzieć o sobie to lubię sobie czasem pośmieszkować na Ts jak i na forum. Lubię się śmiać, zawsze jestem uśmiechnięty i pełny do życia. Ogólnie to jestem leniwy (czasem), lubię dużo spać i jestem sympatyczzny i kulturalny. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram u Was od tygodnia, lecz poznałem przez ten ktrótki czas wiele sympatycznych i zabawnych ludzi. Pochodzę z serwerów takich jak DD #1, Czasem JB no i oczywiście z moje serwera DD2 #2. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Cenię Was przede wszystkim za profesionalność, rozwój i stabilność. Poznałem tutaj też wielu znajmych i mam tutaj wiele świetnych wspomnień. Dodatkowe informacje: Jak można jeszcze zauważyć spędziłem na tym forum już ponad 2 dni co mówi to samo za siebie, że podoba mi się te forum bardzo i chciałbym zostać tu na dłużej. Edited July 15, 2018 by AvelleN Link to comment
Użytkownik Naaf Posted July 15, 2018 Użytkownik Share Posted July 15, 2018 (edited) Na Tak +/- Wiek + Znany + Podanie + Ogarniety Edited July 15, 2018 by NYSHUN 1 Link to comment
Rybson Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 Jestem na Tak @AvelleN + Ogarnięty + Wiek + Podanie + Znany 1 Link to comment
Recommended Posts