Użytkownik Dwulicus Posted July 17, 2018 Użytkownik Share Posted July 17, 2018 (edited) Siemka, trafiłem na waszą sieć za sprawą kolegi który mi ją polecił Ogólnie: Mam na imię Miłosz i mam 15 lat, pochodzę z województwa Pomorskiego, jestem kulturalny, miły spokojny, nie łatwo mnie sprowokować, sympatyczny i tolerancyjny. Bardzo bardzo szybko nawiązuję dobry kontakt z obcymi osobami więc myślę, że wszyscy się polubimy. Interesuję się: Sportem głównie piłką nożną, muzyką różnymi kulturami z różnych stron świata i lubię oglądać horrory i filmy fantasy,akcji thriller. Lubie ę także czytać komiksy z Anime głównie naruto. Jak już możecie zauważyć moją ulubioną postacią jest MADARA Wychowałem się ogólnie na grach: Counter Strike 1.6 (gram już 6 lat) gta vice city-san adreas- gta III itp itd, do teraz gram w te gry pomimo ich wieku Counter strike to dla mnie nie tylko zabawa ze znajomymi i 4fun na serwerach, mam czasami takie przebłyski, i marzenia o e-sporcie w przyszłości. W cs 1.6 i go naprawdę dużo ćwiczę, żeby osiągać coraz więcej i więcej i spełniać marzenia tak jak to powinien robić uważam KAŻDY. Pomimo tego, że uwielbiam jeść różne fastfoody i różne nie zdrowe rzeczy, to nie jestem jakiś otyły, chociaż ważę myślę sporo jak na swój wiek. 3 razy w tygodniu chodzę na siłownię odreagować od ciągłego siedzenia przy komputerze i ogólnie się jakoś wyciszyć, wyżyć oczywiście jak to pisze to też jem zresztą jak zwykle hah. Mam nadzieję, że zostanę u was na dłużej i chciałbym żeby tak się stało Pozdrawiam serdecznie Pompatybilny . Tak wiem, skopiowane z innego forum, ponieważ nie chciało mi się na nowo pisać. Edited July 18, 2018 by Kamilek Link to comment
Użytkownik Byku Posted July 17, 2018 Użytkownik Share Posted July 17, 2018 Ale kopia wklej coś pięknego mogłeś jakoś to zatuszować, ale cóż życie. Witaj. Link to comment
Marves Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 Czemu skopiowałeś przywitanie? Link to comment
cannabis 0101 Posted July 17, 2018 cannabis Share Posted July 17, 2018 24 minuty temu, AvelleN napisał: Czemu skopiowałeś przywitanie? bo szkoda mu tych paru cennych minut życia. Link to comment
Użytkownik Dwulicus Posted July 17, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 17, 2018 48 minut temu, AvelleN napisał: Czemu skopiowałeś przywitanie? Prosze nauczcie się czytać ze zrozumieniem,.... Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 17, 2018 Użytkownik Share Posted July 17, 2018 Witaj Miłoszu Link to comment
Użytkownik Sorry Dolores Posted July 17, 2018 Użytkownik Share Posted July 17, 2018 Bonjour! Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted July 17, 2018 Użytkowniczka Share Posted July 17, 2018 Heeja Link to comment
Użytkownik Naaf Posted July 17, 2018 Użytkownik Share Posted July 17, 2018 Witaj na forum StrefaSkilla! Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted July 18, 2018 Użytkownik Share Posted July 18, 2018 Hah siemka Miłoń. Mam nadzieję że mogę pisać Miłoń ponieważ mam takiego ziomka i tak na niego mówimy Link to comment
Recommended Posts