Użytkownik Wiadro Posted July 17, 2018 Użytkownik Share Posted July 17, 2018 (edited) Siema Podobna propozycja padla przed chwila lecz nie do konca Propozycja nr 1 Mysle ze najlepszym rozwiązaniem bedzie losowanie vipa/svipa co mape,co za tym idzie ktoś zobaczy jak sie gra na vipie to beda większe szanse że zakupi vipa (przy okazji wspomoże server) oraz myślę ze sprowadzilo by to jeszcze nowych graczy Propozycja nr 2 Zrobić coś z tym rushem bo nie raz bylem juz swiadkiem jak ct mialo "dobry team" i tak rushowalo ze tt nie mialo szans nawet wyjsc najlepiej wprowadzic dalej anty rusha (czas do uzgodnienia) ewentualnie zmiejszyc czas respa tt do 1.30 oraz wlaczenia do tego respa przed anarchia, na zielonej oraz przed górnym, poniewaz ciągle jest z tym problem na serwerze ze tt kampi tam P.S wprowadzenie komendy /server który przekieruja nas na inny server naszej sieci ? Edited July 17, 2018 by Wiadro Link to comment
Guest Jasiek♛ Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 Za Vipem jestem na NIE! Za anty raszem jestem na NIE ! Gdy 1 druzyna przegra pare rund to pozniej masz automatyczne Zbilansowanie Drużyn. Link to comment
Recommended Posts