Użytkownik kacoR Posted July 18, 2018 Użytkownik Share Posted July 18, 2018 Siema, jestem Krzysiek mam 16 lat interesuje się sportem i esportem, gram w piłkę od 3 roku życia cały czas na bramce, gdzie z roku na rok jestem ogłoszony bramkarzem roku, nawet w juniorach młodszych gdy byłem za młody żeby tam grać i tak grałem tam pokazałem klase i zaś podbilem to co roku, mówią mi że mam nie możliwy refleks zostało obliczone że na 103 strzały puściłem 6 bramek to nie ma tak źle, ale mógłby być lepiej, aktualnie mam pauze do Listopada w ostatnim meczu w ostatnich minutach dostałem w Kolano, to już 2 taka kontuzja, ale akurat ta poważniejsza, z kontuzji na kontuzje jestem coraz silniejszy, spędzam dużo czasu na siłowni, jak mam walczyć mimo przegranej dalej walczę i trzymam sie powiedzenia "Bóg, Honor, ludziom uśmiech, sobie krzyż" bo czasami mogę się tak wkurzyc że nie ma żadnej siły na mnie, zawsze daje z siebie 100%, a tak oprócz piłki są inne sporty ale to już mniejsze zainteresowanie z mojej strony, często przebywam w strazy gdzie uważam że to mój 2 dom. Temat esportu ulubiony team, no akurat nie mam, ale zawodnika mam jest nim Byali. Myślę że będzie się nam miło spędzać czas Pozdrawiam Link to comment
Użytkownik potęga12 Posted July 18, 2018 Użytkownik Share Posted July 18, 2018 Cześć. Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 18, 2018 Użytkownik Share Posted July 18, 2018 Witaj Krzysiu Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted July 18, 2018 Użytkownik Share Posted July 18, 2018 Haha siema, te same zainteresowania. Tylko słabszy w noge jestem Cytat Link to comment
Użytkownik Naaf Posted July 19, 2018 Użytkownik Share Posted July 19, 2018 Witaj na forum StrefaSkilla! Zapraszamy na nasze serwery! Link to comment
Użytkownik Valentino Rossi Posted July 19, 2018 Użytkownik Share Posted July 19, 2018 Siemka Link to comment
Recommended Posts