Rybson Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 (edited) Piszę ten post aby się z wami pożegnać Muszę odejść bo muszę sobie to wszystko poukładać w mojej głowie Kiedyś do was napewno wróce Chciałbym podziękować kilka osobom: @AdeK dzięki za te wszystkie ostrzeżenia/uwagi i inne podobne dzięki tobie wiele się nauczyłem @Deva tobie dziękuję za miłą rozmowe na pw @Kamilek Dzięki ci za pogadanka na FB i w nabijaniu postów @Deys a tobie dziękuję za to wszystko ci mi pomogłeś, dawałeś mi rady i kłóciliśmy się ze sobą EDIT:PS: a ty @AvelleN pieprz się I też cię pozdrawiam Edited July 19, 2018 by Rybson Link to comment
Rybson Posted July 19, 2018 Author Share Posted July 19, 2018 Przed chwilą, Deys napisał: Spoko ale po co odchodzisz . Masz już rangę na innej sieci Już nie mam Link to comment
Rybson Posted July 19, 2018 Author Share Posted July 19, 2018 Przed chwilą, Deys napisał: to trzymaj się BayBay Link to comment
Marves Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 1 godzinę temu, Rybson napisał: EDIT:PS: a ty @AvelleN pieprz się I też cię pozdrawiam Nawzajem. Nie pozdrawiam. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 19, 2018 Zasłużony Share Posted July 19, 2018 Cześć Link to comment
Użytkownik MajsterR^^ Posted July 19, 2018 Użytkownik Share Posted July 19, 2018 Narka Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted July 19, 2018 Użytkownik Share Posted July 19, 2018 Szkoda, wróc jak najszybciej. Link to comment
cannabis 0101 Posted July 26, 2018 cannabis Share Posted July 26, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts