Użytkownik xOker Posted July 19, 2018 Użytkownik Share Posted July 19, 2018 Nick: xOker Wiek: 15 lat. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/xOker/54.36.186.16:27185/ - Niedawno wróciłem do domu, lecz czas nadrobię szybko :3 Doświadczenie z amxx[1-10]: Jeśli bym sobie poprzypominał stare rzeczy i poprzeglądał stare notki i pluginy, myślę, że można dać 9,5-10/10 Mikrofon[Tak/Nie]: Tak, sprawny. Korzystam z wbudowanego do lapka, lecz zawsze mogę podłączyć Trust'a Steam/Nonsteam: Steam. Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: Nie dam rady. Jedyne co, to jednorazowo PSC ok 15zł (na zbyciu). Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem doświadczonym adminem. Wielokrotnie wspomagałem serwery jako pomoc techniczna, jak i bywałem za to administratorem. Jest aktualnie dość mało administratorów. Jeśli się postaram, mogę być aktywny w grze nawet po 7 godzin, jednakże tylko przez wakacje. Moim zdaniem, tyle co się rozpisałem tutaj, wystarczy. Zalążek wiedzy jest w poradnikach AMXX. 1 Link to comment
Użytkownik xB0leK.37 Posted July 19, 2018 Użytkownik Share Posted July 19, 2018 Na tak +Wiek +Znajomość AMXX +Mikrofon +Steam +Składka +Podanie +Aktywnośc na forum +/- Minuty na serwie 1 Link to comment
Marves Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Okres próbny, - GT - Składka + Steam + Mikrofon 1 Link to comment
Guest Kamilek Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Przyjety zglos sie do mnie na pv lub na gg Link to comment
Recommended Posts