Rybson Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Imię : Karol Aktualny Wiek: 21 Krótkie przedstawienie się: Witajcie jestem Karol.Byłem waszym Redaktorem i Redatorem FP i już odwas odchodzę ale na pamiątke chciałbym mieć Stałem Bywalca Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram u was od 5 lipca i nie pochodzę z żadnego serwera (ale czasami gram u was na serwerach) Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Dużo ciekawych tematów, wiele kulturalnych osób noi miłą atmosfere Dodatkowe informacje: Pozdrawiam wszystkich użytkowników na forum Link to comment
Marves Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 (edited) Nie, - Lecisz na rangi - Brak kultury osobistej - Podanie Edited July 19, 2018 by AvelleN 1 Link to comment
drimo Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 To powinno wystarczyć i uzasadnić mój post w 100%. PS. Szybki jesteś :] Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 19, 2018 Zasłużony Share Posted July 19, 2018 Na Nie: - Podanie napisane byle jak. - Przecież kilka h temu napisałeś pożegnanie, a teraz podanie o stałego bywalca? Jaja sobie robisz? - Twój staż na forum też nie jest jakiś super hiper mega Link to comment
Recommended Posts