Użytkownik Sorry Dolores Posted July 20, 2018 Użytkownik Share Posted July 20, 2018 Twój nick: Sorry Dolores Nick gracza/admina na którego składasz skargę: KOSMO IP i SID oskarżonego: dopisze za godzinę Godzina i data zdarzenia: przed chwilą Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie pewnie jakiś sie znajdzie, screenów nie robiłem Opis sytuacji: Robimy szybki wjazd na B czyścimy side, po czym KOSMO spamuje na Say@@ KULTURA KULTURA I TAK Z 50 RAZY, nie widziałem żadnego gracza stojąc w ct, a stali na longu, kurwa ile można spamować kultura i kultura raz by nacisnął to nie... napisałem mu na u@ kurwa ogarnij, nie baw się tym, po 2minutach wyrwałem bana odpisywanie przez say@ do któregoś gracza to też przesada 1 Link to comment
drimo Posted July 20, 2018 Share Posted July 20, 2018 Nie raz widziałem jak któryś z adminów spamił co chwilę jakimiś bindami poradników amx, a niektóre głupoty które spamił nie miały w ogóle sensu bo nie wiem czemu admin wysyła informacje o respie TT, bo a do końca zostało 10 sekund a typ plantuje pake (To jest tylko przykład sytuacji jaka kiedyś zaistniała, że nie będę pisać wszystkiego). 2 Link to comment
Relax. Posted July 20, 2018 Share Posted July 20, 2018 Tu się zgadzam jest parę łebków którzy nie potrafią użyć tego binda raz tylko po 50 razy nie dość, że przeszkadza to w grze to jeszcze irytuje. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 20, 2018 Zasłużony Share Posted July 20, 2018 Co racja to racja już wiadomo kto tak spami bindami... Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 20, 2018 Użytkownik Share Posted July 20, 2018 (edited) Popieram was, sam też byłem świadkiem tych oto spamów. Spamerzy, postawcie się teraz na miejscu graczy, nie denerwowało by to was gdybyście podbijali bs a tu leci spam bindami na środku ekranu ... Od teraz gdy zauważę nadmierne spamowanie bindami podczas trwania rozgrywki, będzie to karane Bindy używamy sensownie, kto ma je zrozumieć ten zrozumie, a jeżeli ktoś nie rozumie to macie AMXMODMENU a w nim odpowiednie działania. Gracz czegoś nie rozumie to kick, nie pomaga? Ban na 5 min, jeżeli nie przynosi rezultatów no to zwiększamy czas bana .. Tak bym nie musiał widzieć żadnej skargi na was Admini DD2 Zapoznać się ! @kosmo@IstnyDiaBeL@Dwulicus@Daj_browarka@KSZO OSTROWIEC 1929@PoWeR@Relax.@Wiadro@xB0leK.37@xOker Myślę że ci dwoje poniżej pomogą mi was dopilnować. @DyLu / @.::FocuS::. Moderatorzy miejcie na nich oko. Ps. @kosmo Nie ponosi żadnych konsekwencji z powodu braku dowodów. Edited July 20, 2018 by |K4|Bum 1 Link to comment
Recommended Posts