Użytkownik ejmen123 Posted July 21, 2018 Użytkownik Share Posted July 21, 2018 Nick:Ejmen Wiek:14 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Ejmen/46.29.21.219:27130/ Wiem,że mało ale szybko będzie więcej czasu przegranego Doświadczenie z amxx [1-10]: 8/10 Mikrofon oraz mutacja [Tak/Nie]:Tak (mutacje bd tera przechodził) Obowiązkowa składka [Tak/Nie]:W następnym miesiącu Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ jestem aktywny,miły oraz kulturalny. Zawsze staram się pomagać osobom którzy dopiero zaczeli grać oraz tych który już trochę grają a czegoś nie wiedzą.Również potrafię rozpoznawać osoby, które wspomagają wspomagaczy tzw ,,Cheatów" Coś o sobie: Mam na imię Patryk, mam 14 lat. Moim hobby jest informatyka oraz muzyka. Od roku uczę się grać na keybordzie. Mieszkam w małym mieście Dębicy położonym w województwie Podkarpackim Link to comment
Użytkownik ProniX Posted July 21, 2018 Użytkownik Share Posted July 21, 2018 (edited) Jestem za okresem próbnym +/- składka + AMX - GT Edited July 21, 2018 by ProniX Link to comment
Marves Posted July 22, 2018 Share Posted July 22, 2018 Okres próbny tygodnia ze względu, że twoja aktywność jest zbyt niska. Link to comment
Recommended Posts