Użytkownik Tofer Posted July 21, 2018 Użytkownik Share Posted July 21, 2018 Zauważyłem że odrazu po zmianie mapy jak sie dołączy do gry to buguje się vip. Ale jeżeli wejdziemy po 10 sekundach to wtedy wszystko jest git. Link to comment
Użytkownik Wiadro Posted July 21, 2018 Użytkownik Share Posted July 21, 2018 Tzn jak sie buguje? Mi działa normalnie nawet gdy wbijam z wszystkimi po zmianie mapy. Link to comment
Użytkownik Tofer Posted July 21, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 21, 2018 Mam na myśli że w pierwszej rundzie tak jakby nie działa jak odrazu sie wbiję. Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 21, 2018 Użytkownik Share Posted July 21, 2018 1 godzinę temu, Wiadro napisał: Tzn jak sie buguje? Mi działa normalnie nawet gdy wbijam z wszystkimi po zmianie mapy. Mi również działa normalnie, jak byś mógł to opisz bardziej swoją propozycje/błąd. A najlepiej będzie jak dasz jakiś dowód, chociażby w postaci scr. Link to comment
Użytkownik Tofer Posted July 21, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 21, 2018 To na nastepnej mapie zrobie screena w 1 rundzie. 1 Link to comment
Użytkownik Tofer Posted July 21, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 21, 2018 Niby sie wyświetla że vip wbija, ale nie ma tego w tabeli i nie mam granatów na początek. de_dust20005.bmp de_dust20006.bmp Link to comment
zjc(^; Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 Ja mam jedynie cos takiego, ze czasem mam deagla do wyboru w pistolce, a czasem nie, takto jest wszystko ok. Link to comment
drimo Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Jeśli wbijesz jako jeden z pierwszych do jakiejś drużyny na początku mapy to tak jakby VIP nie zdąży Ci się załadować i go nie masz, to ale natomiast po zmianie mapy jeśli wejdziesz na serwer to odczekaj tak z 5 sekund i będziesz go już miał. Link to comment
Użytkownik Tofer Posted July 24, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 24, 2018 Właśnie o tym mówie. Link to comment
Użytkownik Rambus Posted July 25, 2018 Użytkownik Share Posted July 25, 2018 Chyba do zamknięcia. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 25, 2018 Zasłużony Share Posted July 25, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts