Użytkownik Wiadro Posted July 21, 2018 Użytkownik Share Posted July 21, 2018 1. Nick:Wiadro 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?:Admin dd2 3. Powód: -Opiekun servera z gory zakłada ze nie rozpisze demka i nagradza mnie upomnieniem, -Admini cały dzien mecza sie z gośćmi/dziećmi a gdy pech chce wchodzi ktos "wyżej" odrazu zwraca uwage mimo tłumaczenia sie jak sytuacja wygląda - Jedna osoba bedzie wiedziała o co chodzi, nie bede banował ludzi aby nabijał wam tylko statystyk (nie będe rozwijał tej wypowiedzi ani kto to pisał bo pewnie sobie tego nie zyczy a ja nie jestem kapusiem" -chce sobie normalnie pograć na serverze a nie być upominany ze jak ktoś wbije na server "wyzej rangą" to odrazu ze gram/gramy cały czas a nie sprawdzamy ludzi Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 21, 2018 Użytkownik Share Posted July 21, 2018 (edited) Nie rozumiem o co ci chodzi Przecież sam napisałeś że " jak chcesz to daj ub" ziomek a teraz ze ostrzeżenie i od razu rezygnacja .. to jest śmieszne. Z resztą jak każdy się tak zachowuje po otrzymaniu ostrzeżenia .. pierwsze ostrzeżenie i od razu płacz i odchodzenie.. No proszę cie. O proszę, sam tu mam dowód o tym aby dać ub, myślę że jesteś na tyle dorosły że wiesz jakie są konsekwencje z powodu braku rozpisanego demka .. Ale jak chcesz twoja decyzja, Dzięki za wszystko i pilnowanie ładu na serwerze Edited July 21, 2018 by |K4|Bum Link to comment
Użytkownik Wiadro Posted July 21, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 21, 2018 (edited) #|K4|Bum Widze ze masz problem z Czytanie ze zrozumieniem, Bo widze ze potrafisz czytać tylko urywki #Deys sie go zapytał czy chce dostać ub bo ss sa czyste, wyszło miedzy ich rozmowy ze ban zostaje czekamy na moja rozpiske, Napisał ze jeżeli chce to niech da mu UB bo ja zaraz ide w melanż i chodziło mi o to ze dzisiaj nie rozpisze (jutro juz tak) po czym ty sie wtrąciłes i napisałes "Wiadro Juz daje UB" A po 5min przychodzi mi powiadomienie ze dostaje ostrzezenie, Zapytałem sie na chacie dlaczego a twoja odpowiedz brzmiała tak "Gracz nie bedzie czekał az ty wrócisz z melanżu" To ci tłumacze odwołaj mi ostrzezenie a ty ciągle swoje ze dopiero jak rozpiszesz demko to wtedy usune to juz nie chodzi nawet o to ostrzezenie) ale moim zdaniem powinno byc odwrotnie pierwsze jest czas na rozpisanie demko (niby te twoje 24h) a potem ostrzezenie a widocznie ty robisz odwrotnie. P.S nie złozyłem rezygnacji z tego powodu ze mam rozpisac demko, tylko dlatego ze powinnienes cofnąc mi to ostrzezenia a dac po 24h zreszta kazdy ci to na chacie pisał moze do tego dasz ss?. A po 2 Powodów było kilka dlaczego składam rezygnacja i ciągle sie jej utrzymuje, zreszta szybka rektrutacja jest otwarta wiec w kazdej chwili moge złozyc podanie od nowa, w co wątpie bo za miesiac wyjezdzam za granice. Edited July 21, 2018 by Wiadro 1 Link to comment
Użytkownik zabijakaNs Posted July 21, 2018 Użytkownik Share Posted July 21, 2018 hm powiem tak wiadro jak dałeś komuś bana a on sie odwołał to do ciebie należy rozpisać demko po 2 schowaj dume w kieszeń rozpisz demko i po sprawie choć dzisiaj pokazałeś że jesteś wyżej 1 Link to comment
Recommended Posts