Użytkownik ProniX Posted July 21, 2018 Użytkownik Share Posted July 21, 2018 Witam Chciałbym zgłosić skargę na @.::FocuS::. ponieważ dał mi warna pod Postem pod tym postem nie dostałem Upomnienia na temat tego i dostałem Warna Proszę o szybkie rozpatrzenie Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 21, 2018 Użytkownik Share Posted July 21, 2018 Sorry ale nie chcę tu być wścibski czy coś, ale miałem podobną sytuację i to również było z focusem Też dostałem ostrzeżenie za to że nie napisałem 3 argumentów pod podaniem. Ja rozumiem mój błąd bo jest to w regulaminie ale nie doczytałem Mianowicie chodzi mi o to abyś Focus stosował najpierw ostrzeżenie "słowne" w postaci notatki moderacyjnej a w drugiej kolejności warn . tu taj była podobna sytuacja co prawda inna osoba ostrzegająca, ale jak widać również było bez ostrzeżenia słownego .. Pomyślcie coś nad tym, bo szkoda wlepiać ostrzeżenia za tak błahe sytuacje 1 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 21, 2018 Zasłużony Share Posted July 21, 2018 @ProniX masz nick Dwulicus Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Dwulicus [bot] Link to comment
Użytkownik ProniX Posted July 21, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 21, 2018 Mogles mi dac Upomnienie ze mam sie nie wypowiadac i po sprawie jak zawsze chcesz zeby bylo na twoim 1 Link to comment
Recommended Posts