Użytkownik |K4|Bum Posted July 21, 2018 Użytkownik Share Posted July 21, 2018 Witam podsyłam wam reklamę którą zrobiłem sam. Dzięki niej promujecie nasze forum Mianowicie jest to w formie sprey'u na serwer A wygląda to tak poniżej znajduję się logo i grafika gotowa do wgrania do folderu cstrike https://www1.zippyshare.com/v/DU9STYQd/file.html kopiujecie i wklejacie i powinno działać. Lecz nie zapomnijcie kliknąć na ten plik prawą myszą--> Właściwości ---> i odhaczyć " Tylko do odczytu' Aktualnie miałem zrobione nowe logo te któe jest teraz, ale w chwili obecnej nie mogę tego znaleźć, jutro postaram się podesłać nowy spray Z nowym logiem ^ ^ Pozdrawiam Link to comment
Użytkownik k3g Posted July 21, 2018 Użytkownik Share Posted July 21, 2018 (edited) Logo z źle wklejonym napisem. PO PROSTU PROPSY... Edited July 21, 2018 by k3g Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 21, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 21, 2018 15 minut temu, k3g napisał: Logo z źle wklejonym napisem. PO PROSTU PROPSY... Lepszy rydz niż nic Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted July 21, 2018 Użytkownik Share Posted July 21, 2018 Nice już wiem czym będę spamował. Choć tylko na naszych serwerach gram Link to comment
Recommended Posts