Użytkownik Zeus401 Posted July 22, 2018 Użytkownik Share Posted July 22, 2018 Nick:Zeus401 Wiek:31 Czas spędzony na forum: Wiem nie jestem z wami długo bo od 15 lipca Doświadczenie w ocenianiu:duże + Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie:Oczywiscie Dlaczego Ty?:Myśle że mogę się przydać na tym stanowisku , bez najmniejszy problemów jest dla mnie sprawdzanie demke ,czy ssów jak jest potrzeba nawet zdarzało się że na gracza który bardzo dobrze się krył materiał zbierałem kilka dni , udowadniałem wielokrotnie administracji że gracz jest spalony ale wiadomo jaka Sieć i server takie prawa i Koledzy , od 2007/09 sędzia na Blacklisted wcześniej AC specjalizacja wiadomo demka jak na takie portale czy Cod czy dd2 bez najmniejszych problemów Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: Staram się jak najwięcej ale ogranicza mnie praca Zmianowa a jest ich 5 ... Parę słów o sobie:Co tu mogę napisać jestem Osobą bez konfliktową służe pomocą gdy ktoś jej potrzebuje staram się tk rozwiazywać problemy by obie strony były zadowolone ( co nie zawsze jest dobre ) Będziesz oglądać demka?: oczywiście kazde demka przeglądam na forum kto dostał bana czy słusznego czy nie .. Dodam coś od Siebie jak pisałem wiem nie jestem z Wami długo i postów nie ma z 100 ale czy by składać podanie każdy głu... nabił by postów bezsensownych ale nie na tym rzecz polega dziękuje za uwagę i mam nadzieje Ze szanse wykazania się i pomocy przyjmiecie Link to comment
cannabis 0101 Posted July 22, 2018 cannabis Share Posted July 22, 2018 Jestem na ogromne TAK Kandydatura tego oto Pana zapewnia nam UBT na najwyższym poziomie,znam kolegę już jakiś czas i wiem że solidnie wykonuje powierzone mu zadania. +ładniusie podanie +-aktywność na forum do poprawy zdecydowanie +wiek i doświadczenie Sumując. Powinniśmy brać jak komornik meblościankę 1 Link to comment
Marves Posted July 22, 2018 Share Posted July 22, 2018 (edited) Sa jakieś granice, Nie - Nie znam Cię - Aktywność - Staż + Wiek Edited July 22, 2018 by AvelleN Link to comment
Użytkownik Naaf Posted July 22, 2018 Użytkownik Share Posted July 22, 2018 Jestem na Tak + Wiek + Doswiadczenie + Podanie ladnie napisane - Staz +/- Aktywnosc 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 22, 2018 Zasłużony Share Posted July 22, 2018 Na okres próbny : + Wiek + doświadczenie - staż 1 Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted July 22, 2018 Użytkownik Share Posted July 22, 2018 Na Tak.Dlaczego: -Staż -Czas spędzony na forum. -Aktywność +/- podanie +Wiek +Doświadczenie 1 Link to comment
Rybson Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Na Nie - Staż - Aktywność + Wiek Link to comment
AdeK Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts