Użytkownik NiTrO Posted July 22, 2018 Użytkownik Share Posted July 22, 2018 Siemka jestem Karol mam 21 lat w cs gram sobie z przerwami już przeszło z 8-9 lat Grałem na tylu serwerowniach że szok, miałem swój serwer cs-podhale może ktoś coś, adminem bylem też nie zlicze największe to chyba na zakładzie cod mod tylko juz nie wiem który, cs-soplica też długo grałem na fragowni a wychowałem sie na botach bo zwykli gracze byli lepsi Pracuje w wolnych chwilam gram haha No i jeszcze czasem "noplayyessex" XDD Czuje, że fajnie tu macie i serwery niczego sobie także mam nadzieje, że nadrobię tutaj skilla w miłym i doświadczonym towarzystwie Pozdrawiam i miłej niedzieli Link to comment
Użytkownik Naaf Posted July 22, 2018 Użytkownik Share Posted July 22, 2018 Witaj na forum StrefaSkilla! Zapraszamy na nasze serwery! Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 22, 2018 Zasłużony Share Posted July 22, 2018 Cześć Link to comment
cannabis 0101 Posted July 22, 2018 cannabis Share Posted July 22, 2018 Witam i mam nadzieję że na dłużej zostaniesz Link to comment
Użytkowniczka Karolinka ` Posted July 22, 2018 Użytkowniczka Share Posted July 22, 2018 hejka. Link to comment
Recommended Posts