Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Finał Miss/Master Jesieni - Zagłosuj w ankiecie, kto powinien wygrać! ×
ONLY AWP POWRACA? 07.12 18:00 !!! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Przyjęte] Dołaczenie serwera CS GO 1VS1 ARENA

Novalis

Recommended Posts

• Użytkownik

Witam. Zwracam się z taką mała prośbą,polegającą na tym iż obecna sieć serwera do którego jest podpięty mój serwer nie pozwala się serwerowi rozwijać,piszę ten temat ponieważ wiem ze nie ma tutaj serwera pod grę Cs go, wiem ze są wymagania które powinno być jednoznacznie do akceptacji by przyjąć taki serwer ale spróbuje i składam taka propozycje zgodnie z wzorem.

IP serwera: 188.165.21.245:27060 

Mod: 1VS1 ARENA

Lick do GT: https://www.gametracker.com/server_info/188.165.21.245:27060/

Wiek Właściciela: 27

Hosting:PUKAWKA

Sloty:20

Dlaczego akurat my?: Związku ze swoja przyszłość z waszym forum wiąże na dłuższy czas i widząc ze akurat nie ma tutaj serwera pod Cs Go chciałbym go tutaj umieścić dla was,gdyż widzę duży potencjał waszej sieci.Serwer posiadam od nie dawna i jak wiecie bez porządnego forum i oczywiście  porządnej reklamy jest ciężko rozwinąć serwer.Poprzednia siec nie pozwala mi rozwijać serwera bo brak zainteresowanie od administracji. Myślę ze tutaj by dużo pomogła administracja i społeczność forum by przyciągnąć więcej graczy nie tylko na serwer cs go lecz na pozostałe tez.Zal mi jest tego serwera i trochę szkoda kasy i nie chciałbym go zamykać skoro mogę udustępnić pod nazwa waszej sieci i go opłacać by służył całej społeczności. Dostosuje się do każdej propozycji i opinii ,  ewentualnie do modu serwera.Decyzja należy do was.

• Użytkownik

Jestem na TAK

+ doświadczenie (10-letni staż)

+ profesjonalne podejście do sprawy

+ gwarancja stabilności

+ sloty

+ brak serwera csgo na sieci

+ wiek właściciela

- reklama (ale obiecał kupić :D)

przyjete.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines