Użytkownik Novalis Posted July 22, 2018 Użytkownik Share Posted July 22, 2018 Witam. Zwracam się z taką mała prośbą,polegającą na tym iż obecna sieć serwera do którego jest podpięty mój serwer nie pozwala się serwerowi rozwijać,piszę ten temat ponieważ wiem ze nie ma tutaj serwera pod grę Cs go, wiem ze są wymagania które powinno być jednoznacznie do akceptacji by przyjąć taki serwer ale spróbuje i składam taka propozycje zgodnie z wzorem. IP serwera: 188.165.21.245:27060 Mod: 1VS1 ARENA Lick do GT: https://www.gametracker.com/server_info/188.165.21.245:27060/ Wiek Właściciela: 27 Hosting:PUKAWKA Sloty:20 Dlaczego akurat my?: Związku ze swoja przyszłość z waszym forum wiąże na dłuższy czas i widząc ze akurat nie ma tutaj serwera pod Cs Go chciałbym go tutaj umieścić dla was,gdyż widzę duży potencjał waszej sieci.Serwer posiadam od nie dawna i jak wiecie bez porządnego forum i oczywiście porządnej reklamy jest ciężko rozwinąć serwer.Poprzednia siec nie pozwala mi rozwijać serwera bo brak zainteresowanie od administracji. Myślę ze tutaj by dużo pomogła administracja i społeczność forum by przyciągnąć więcej graczy nie tylko na serwer cs go lecz na pozostałe tez.Zal mi jest tego serwera i trochę szkoda kasy i nie chciałbym go zamykać skoro mogę udustępnić pod nazwa waszej sieci i go opłacać by służył całej społeczności. Dostosuje się do każdej propozycji i opinii , ewentualnie do modu serwera.Decyzja należy do was. Link to comment
Użytkownik Wraith Posted July 22, 2018 Użytkownik Share Posted July 22, 2018 Jestem na TAK + doświadczenie (10-letni staż) + profesjonalne podejście do sprawy + gwarancja stabilności + sloty + brak serwera csgo na sieci + wiek właściciela - reklama (ale obiecał kupić ) Link to comment
AdeK Posted July 22, 2018 Share Posted July 22, 2018 Przyjęty, napisz do mnie na GG:63859572 Link to comment
Recommended Posts