Użytkownik Daj_browarka Posted July 28, 2018 Użytkownik Share Posted July 28, 2018 Imię : Wojciech Aktualny Wiek: 18, 6mies i 7dni Krótkie przedstawienie się: Każdy mnie zna, lecz dla tych co mniej. Nazywam się Wojciech, mam 18 lat i mieszkam w Leżajsku. Codziennie to ciągle inne nowe przygody, nie jestem osobą spokojną i ciągle szukam nowych przygód. Posiadam wiele talentów oraz waszym Redaktorem FanPage i Adminem wspaniałego DD2. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram od 2tyg i pochodzę z Only DD2 na którym posiadam admina. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Aktywność całej administracji, racjonalne oraz obiektywne podejście do większości spraw. Miłą administrację oraz wspaniałe serwery i ich Opiekunowie Dodatkowe informacje: Dodatkowe informacje udzielam na pv/gg Zapraszam Link to comment
AdeK Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts