Użytkownik MakaPaka Posted July 29, 2018 Użytkownik Share Posted July 29, 2018 Nick: MakaPaka Wiek: 13 Doświadczenie: Doswiadczenie mam średnie, bylem na 1 jailbreku adminem i dobrze mi szło. Znajomośc amxmodmenu[0/10]: 8/10 [steam/Non Steam]: non steam Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze: 5/6 godzin Składka miesięczna 11.07zł sms | 10zł Psc, Przelew[Tak/Nie]: Nie. Przeszedłeś mutacje[Tak/Nie]: Nie, ale nie piszczę. Posiadasz mikrofon[Tak/Nie]: Tak. Znajomość regulaminu[Tak/Nie]: Tak. Link to comment
Użytkownik K!EROWN!K Posted July 29, 2018 Użytkownik Share Posted July 29, 2018 Na nie - kultura - skłatka Link to comment
Użytkownik MakaPaka Posted July 29, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 29, 2018 jestem kultularnym czlowiekiem Link to comment
AdeK Posted July 29, 2018 Share Posted July 29, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts