Użytkownik http Posted July 30, 2018 Użytkownik Share Posted July 30, 2018 (edited) 1.Nazwa propozycji: - 2.Opis propozycji: Otóż gram tu bardzo krótko, ale bardzo razi mnie profesjonalizm administracji jak i graczy. Gracze nie stosują się prawie w ogóle do regulaminu, kilku administratorów faworyzuje graczy, szczerze mówiąc mógłbym wrzucić demka, ale nawet mi się nie chce. Pucowanie się od strony graczy dla administracji też jest zauważalne. Druga sprawa wygląda tak, że w moim odczuciu nasz serwer wygląda jak każdy inny czyli mnóstwo zabaw jakiś niepotrzebnych ruletki, topki, które na trybie jailbreak są dla mnie kompletnie niepotrzebne. Vipy oraz Svipy to też jedna wielka przesada(tak rozumiem, ze administracja musi jakoś utrzymać serwer, ale z rangami polecałbym ograniczyć się do jednej, którą były dajmy na to vip i nie miałby jakiś potrójnych skoków dodatkowego hp itd. Po prostu próbujmy się stać unikatowi tak wiem, iż wtedy kilku graczy by odeszło jakby te zmiany w ogóle coś przyniosły, ale możecie mi zaufać, że przyjdą gracze starsi, ograni na tym trybie. Chciałbym tutaj przypomnieć ś.p serwerownie cs-serwery.pl (raczej nie powinienem dostać bana za reklamowanie serwerowni, której już nie ma, a każdy ze starszych graczy na pewno ją zna) zapytacie dlaczego odwołuje się do tej serwerowni, otóż tam był jailbreak na poziomie w mojej opinii. Zero faworyzacji, zero zabaw poza killdayem w sobote i freedayem w niedziele. Nie było przesady co do rang, bo vip mial tylko flasha, smoke bodajże i to wystarczyło do buntu, bo ct też nie miało jakiś laserów, udogodnień, markerów i innych syfów. Po prostu czysty jailbreak bez wielkich dodatków to coś co wyróżniało tą serwerownie. Jeżeli będziecie chcieli będę mógł rozpisać się bardziej jak to wszystko miałoby wyglądać, ale na chwile obecną nie widzę sensu, bo pewnie administracja jak i gracze nie będą chcieli zmian i będą chcieli zostać przy tym syfie, który się nie wyróżnia i do pół roku zdechnie, pozdrawiam z tego miejsce, buziaczki! Zacznijmy być inni, a nie jak wszyscy! 3.Link do pluginu: - Edited July 30, 2018 by http Link to comment
TheClown [*] Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 W sumie spoko tylko dużo roboty przy tym,też pamiętam tamte czasy Link to comment
AdeK Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts