Użytkownik kosmo Posted July 30, 2018 Użytkownik Share Posted July 30, 2018 Witam,ktoś bawi się i wywala specjalnie mnie z serwera . (jak się komuś coś nie podoba to niech ze mną inaczej sprawę załatwi a nie ,póżniej to ja doskaje skargi np za say ;-/ I co znów nie mam dowodów i znowu sprawa zostanie umorzona. Proszę ponownie właścicielów serwera DD2 o rozpatrzenie tej skargi . (trudno ,jest komuś dorównać ,jak ktoś jest zdrowy itd ,ja swoją pasje skupiam na tym serwie ,ale widzę ,że osoba niepełnosprawna ,też może być przez kogoś ubliżana w około adminów Pozdrawiam ;-/ Link to comment
Użytkownik SHAMPON Posted July 30, 2018 Użytkownik Share Posted July 30, 2018 Przed chwilą, kosmo napisał: Witam,ktoś bawi się i wywala specjalnie mnie z serwera . (jak się komuś coś nie podoba to niech ze mną inaczej sprawę załatwi a nie ,póżniej to ja doskaje skargi np za say ;-/ I co znów nie mam dowodów i znowu sprawa zostanie umorzona. Proszę ponownie właścicielów serwera DD2 o rozpatrzenie tej skargi . (trudno ,jest komuś dorównać ,jak ktoś jest zdrowy itd ,ja swoją pasje skupiam na tym serwie ,ale widzę ,że osoba niepełnosprawna ,też może być przez kogoś ubliżana w około adminów Pozdrawiam ;-/ Sprawdzałeś w konsoli co ci wyskoczyło? tested22.mp4 Link to comment
Użytkownik kosmo Posted July 30, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 30, 2018 25 minut temu, SHAMPON napisał: Sprawdzałeś w konsoli co ci wyskoczyło? w konsoli nic mi nie wyskoczyło tylko od razu się wyświetlił komunikat banned .sprawdziłem na bansie i niby nie miałem bana ,chciałęm wejść na serwa nie mogłem wyświetlał się komunikat banned po odczekaniu czasu jest oki . Pierwszy raz się z takim czymś spotykam . Tak jakby ktoś minie wywalał . Link to comment
Użytkownik SHAMPON Posted July 30, 2018 Użytkownik Share Posted July 30, 2018 16 minut temu, kosmo napisał: w konsoli nic mi nie wyskoczyło tylko od razu się wyświetlił komunikat banned .sprawdziłem na bansie i niby nie miałem bana ,chciałęm wejść na serwa nie mogłem wyświetlał się komunikat banned po odczekaniu czasu jest oki . Pierwszy raz się z takim czymś spotykam . Tak jakby ktoś minie wywalał . Mogę ci z czystym sumieniem powiedzieć, że nikt z adminów się nie bawił. Jest to dość popularny błąd i jak sam już zauważyłeś wystarczy odczekać chwilę i spróbować wejść na serwer ponownie. Dzieje się tak na wielu, wielu serwerach, nic nowego tested22.mp4 Link to comment
AdeK Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts