Użytkownik∙ SHAMPON Posted July 31, 2018 Użytkownik∙ Share Posted July 31, 2018 Em.. nie wiem czy to celowe, ale uważam to za grube przegięcie. Vip po zabiciu otrzymuje pełen magazynek z powrotem. Jednym słowem w ogóle ładować nie potrzeba, bo ciągle masz ammo. 200 armora też niczego sobie. tested22.mp4 Link to comment
Użytkownik∙ Relax. Posted August 1, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 1, 2018 (edited) Fakt sam mam svipa i jest to denerwujące bo full auto można przeciągać jak marzenie nie martwiąc się o ammo. Niczym na cod modzie z bezlikiem ammo... Jest to przesada nie powiem ale to może kolejny "atut" svipa by ludzie go kupowali. Edited August 1, 2018 by Relax. Link to comment
cannabis 0101 Posted August 1, 2018 cannabis Share Posted August 1, 2018 Jak dla mnie to spoko opcja. Tylko że dla samego Svipa a nie zwykłego VIPA wtedy bardzo możliwe skoczy popyt na tą właśnie usługę 1 Link to comment
Użytkownik Rambus Posted August 1, 2018 Użytkownik Share Posted August 1, 2018 (edited) Funkcja mega przydatna i świadomość tego że SVIP kosztuje tylko 21 zł PSC na 31 dni to mało szczególnie w 21 w. Dlatego jako że w sumie dużo gram na DD2 nie robi mi to różnicy. A dla serwer'a jest to korzystne ze względu finansowego odnoszonego przez kupno rang premium. Dla mnie nie jest to ani błąd ani propozycja więc patrząc co napisali @up to chyba trzeba zamknąć temat. Edited August 1, 2018 by Rambus Link to comment
Recommended Posts