Użytkownik Vruzzi Posted June 3, 2018 Użytkownik Share Posted June 3, 2018 Nick:Anonymous Wiek:19 Mutacja:Tak ,ale bez mikra Czas spędzony na serwerze (link do GT):Nie mam gt gram od dziś na nowym nicku. Znajomość amxmodmenu:7-8 W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?:Szwendałem się po serwerach jak jakiś lamus no i znalazłem. Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź):Ponieważ mam dobre doświadczenie chciałbym pilnować porządku na serwerze ,gdy nie ma adminów.Bo ich potrzebujecie oraz jestem ogarnięty i sprawiedliwy.No też chciałbym banować graczy za nie przestrzeganie regulaminu. Posiadasz działający mikrofon?:W tym momencie nie. Składka 11.07 SMS Tak/Nie:Pod koniec miesiąca. Kontakt (GG / Steam):GG 65227132 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?:Tak,Oczywiście Link to comment
Użytkownik 6IX9INE Posted June 3, 2018 Użytkownik Share Posted June 3, 2018 Na nie -nie widziałem cię ani razu na serwie -masz 1 post na forum -pojawiłeś się znikąd i chcesz opiekuna -nawet nie masz gt na serwie Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 3, 2018 Użytkownik Share Posted June 3, 2018 Nie nie widziałem ci e ani razu. Moim zdaniem do kosza. [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
Guest Kamilek Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Jestem na nie ani razu cie nie widzialem na serverze pograj troche i dopiero zloz Link to comment
drimo Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 To samo co Up, nie widziałem Ciebie w ogóle na serwerze Link to comment
Recommended Posts