Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
MemMaster Edycja 3 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Rozwiązane] Rushowanie CT.

Rambus

Recommended Posts

• Użytkownik

Witam, mam tutaj propozycję skierowaną od graczy, mianowicie jak wiem na serwerze Only DD2 Respawn dla TT (Terrorystów) jest do 1.40.

Natomiast jak TT ma wyjść z respa skoro CT (Anty-Terroryści) raszują tak samo, czy to od long'a a nawet przez trupa i B. Potem pojawia się problem graczy CT zgłaszany przez u@ i wtedy admin np. Ja. Myślę że CT ma troszkę większe szanse na wygrywanie rund ale to już nie o to chodzi.

W skrócie: Wnioskuje o wprowadzenie regulaminu że CT nie raszuje także do 1.40 jeżeli to nie pomoże będę pisał o wprowadzenie blokady.

OvAJvK.png

• Użytkownik

Zbędne, jak ct nie będzie mogło rushować to pomyśl sobie co sie stanie jak będziesz chciał wyjść trupem na b albo do anarchi, przywita cie 10 ctków

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik∙

Admini mają rozum, by samemu określać kiedy i za co należy się ban. Nakładanie z góry blokady na ct, to absurd. Skoro raszują respa przez długą, to czego się spodziewają, że nikogo tam nie będzie? Jak wybiegasz na autostradę, to co będziesz winić poruszające się samochody, że mają czelność jechać po autostradzie w momencie, w którym ty na nią wybiegłeś?

Takim baranom trzeba tłumaczyć, że skoro rashował, to niech się liczy z tym, że ktoś go zabije czy to z respa, czy będąc schowanym za ścianą itp.

Respektowanie banów za respa dla tt powinno być w momencie, w którym:

1.Ktoś notorycznie na nim przebywa.

2.Brak przemieszczania się (usiądzie na dupie i siedzi).

3.Nie ogarnia co się dzieje (paka podłożona, bs potrzebuje wsparcia, a gość sobie siedzi na zielonych i nic nie robi).

Na nie.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Jednak dałeś :D

Co jak co ale jest w tym trochę prawdy ja sam lubię sobie czasem z rashowac czy górny czy pójść do ciemni tt ale  tak jak nie dawno zrashowalem ciemnie miałem 5fragow, więc może lepiej dajmy wyjsc z tego respa tt i poczekajmy do 1:40(pisze o CT )

Widzę że tutaj ludzie mówią że na nie, ale może poczekajmy na resztę graczy bo z tego co wiem to od nich jest ta propozycja. Ja jestem na TAK :D:)

• Użytkownik

Jestem na Tak, skoro lecą bany za 1:40 to daleczego nie ma banów za rash? Równie dobrze mogę sobie siedzieć na TT do 0:20 i nagle zrashowac na B czy tam A i podlożyć bombę.. Wykonuję cele mapy? Wykonuję więc dlaczego mam dostać bana? PRopozycja jak najbardziej na tak :)

• Użytkownik

Nie rozumiem w czym jest problem, gdyż na serwerze jest anty rash do bodajże 1:35/1:40. Czyli tyle ile ma zespół terrorystów na ewakuację z respawnu. 

• Ha ha 1

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Użytkownik

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Temat Rozwiązany.

PYsoujC.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]