Użytkownik Rambus Posted August 1, 2018 Użytkownik Share Posted August 1, 2018 Witam, mam tutaj propozycję skierowaną od graczy, mianowicie jak wiem na serwerze Only DD2 Respawn dla TT (Terrorystów) jest do 1.40. Natomiast jak TT ma wyjść z respa skoro CT (Anty-Terroryści) raszują tak samo, czy to od long'a a nawet przez trupa i B. Potem pojawia się problem graczy CT zgłaszany przez u@ i wtedy admin np. Ja. Myślę że CT ma troszkę większe szanse na wygrywanie rund ale to już nie o to chodzi. W skrócie: Wnioskuje o wprowadzenie regulaminu że CT nie raszuje także do 1.40 jeżeli to nie pomoże będę pisał o wprowadzenie blokady. Link to comment
Użytkownik Tofer Posted August 1, 2018 Użytkownik Share Posted August 1, 2018 Zbędne, jak ct nie będzie mogło rushować to pomyśl sobie co sie stanie jak będziesz chciał wyjść trupem na b albo do anarchi, przywita cie 10 ctków 1 2 Link to comment
Użytkownik∙ SHAMPON Posted August 1, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 1, 2018 Admini mają rozum, by samemu określać kiedy i za co należy się ban. Nakładanie z góry blokady na ct, to absurd. Skoro raszują respa przez długą, to czego się spodziewają, że nikogo tam nie będzie? Jak wybiegasz na autostradę, to co będziesz winić poruszające się samochody, że mają czelność jechać po autostradzie w momencie, w którym ty na nią wybiegłeś? Takim baranom trzeba tłumaczyć, że skoro rashował, to niech się liczy z tym, że ktoś go zabije czy to z respa, czy będąc schowanym za ścianą itp. Respektowanie banów za respa dla tt powinno być w momencie, w którym: 1.Ktoś notorycznie na nim przebywa. 2.Brak przemieszczania się (usiądzie na dupie i siedzi). 3.Nie ogarnia co się dzieje (paka podłożona, bs potrzebuje wsparcia, a gość sobie siedzi na zielonych i nic nie robi). Na nie. 1 tested22.mp4 Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 1, 2018 Użytkownik Share Posted August 1, 2018 Jednak dałeś Co jak co ale jest w tym trochę prawdy ja sam lubię sobie czasem z rashowac czy górny czy pójść do ciemni tt ale tak jak nie dawno zrashowalem ciemnie miałem 5fragow, więc może lepiej dajmy wyjsc z tego respa tt i poczekajmy do 1:40(pisze o CT ) Widzę że tutaj ludzie mówią że na nie, ale może poczekajmy na resztę graczy bo z tego co wiem to od nich jest ta propozycja. Ja jestem na TAK Link to comment
Użytkownik Brudny Hary Posted August 1, 2018 Użytkownik Share Posted August 1, 2018 Jestem na Tak, skoro lecą bany za 1:40 to daleczego nie ma banów za rash? Równie dobrze mogę sobie siedzieć na TT do 0:20 i nagle zrashowac na B czy tam A i podlożyć bombę.. Wykonuję cele mapy? Wykonuję więc dlaczego mam dostać bana? PRopozycja jak najbardziej na tak Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 1, 2018 Użytkownik Share Posted August 1, 2018 Nie rozumiem w czym jest problem, gdyż na serwerze jest anty rash do bodajże 1:35/1:40. Czyli tyle ile ma zespół terrorystów na ewakuację z respawnu. 1 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 1, 2018 Użytkownik Share Posted August 1, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts