Użytkownik Drugi Po Bogu Posted August 2, 2018 Użytkownik Share Posted August 2, 2018 Imię: Błażej Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostac opiekunem ponieważ nadaje sie do tej roli i chciałbym zrobic porządek Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Serwer only DD2 Dlaczego akurat tego serwera: Ponieważ bardzo mi odpowiada ten serwer fantastyczna atmosfera itp. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak byłem na serwerach FFA, 1shot2kill Znajomość amxx i panelu (0-10): mysle ze 7-8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Cześc co moge powiedziec o sobie jestem osoba zaufana jesli dacie mi ta posade nie pozalujecie . Aktualnie pracuje w bardzo duzej fabryce wiec wsparcie finansowe jak najbardziej na TAK Pozdrawiam Link to comment
cannabis 0101 Posted August 2, 2018 cannabis Share Posted August 2, 2018 Nie spełniasz w ogóle wymagań. Pierw jakiś admin dopiero tak wysokie stanowisko Link to comment
cannabis 0101 Posted August 2, 2018 cannabis Share Posted August 2, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts