Użytkownik Oeski Posted August 2, 2018 Użytkownik Share Posted August 2, 2018 (edited) Nick: Oski Wiek: 15 Doświadczenie: znikome ale szybko się uczę raz miałem admina. Znajomośc amxmodmenu[0/10]: 6/10 [steam/Non Steam]: non steam Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze: 3/4 h Składka miesięczna 11.07zł sms | 10zł Psc, Przelew[Tak/Nie]: Tak Przeszedłeś mutacje[Tak/Nie]: Jeszcze nie Posiadasz mikrofon[Tak/Nie]: Tak Znajomość regulaminu[Tak/Nie]: Tak Cos od siebie: Mam na imie Oskar mam 15 lat moim hobby jest piłka nożna chodzę do 2 gimnazjum. Proszę o szanse gdyż na serwerze jest zadko jakiś admin/strażnik często 10 letnie dzieci pchają się do ct i nie mają micra. EDIT NA SERWERZE akltualnie panuje patologia przez 10 letnie dzieciaki w ct chciał bym jak najszybciek dostać straznika bo ludzie uciekają z serwera :< Edited August 2, 2018 by Oski Link to comment
Użytkownik snikus Posted August 2, 2018 Użytkownik Share Posted August 2, 2018 +wiek +amx +steam +skladka -mutacja Link to comment
Użytkownik Ponury :3 Posted August 2, 2018 Użytkownik Share Posted August 2, 2018 Składka + Steam + Wiek + Mutacja + Amx -/+ Jestem na Tak 1 Link to comment
Użytkownik K!EROWN!K Posted August 2, 2018 Użytkownik Share Posted August 2, 2018 Jestem na nie Napewno tyle nie grasz ja gram co dziennie i cb nie widziałem -amx - mutacja Link to comment
Użytkownik Oeski Posted August 2, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 2, 2018 (edited) ... Edited August 2, 2018 by Oski Link to comment
Użytkownik∙ TheClown [*] Posted August 2, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 2, 2018 Na Tak. +składka +wiek + czas Myśle że można dać Tobie szanse. 2 godziny temu, Deys napisał: Na małe tak +wiek +skladka +mutacja Mutacja na plus? Napisał ze jej nie ma haha Link to comment
Użytkownik∙ Paweł Posted August 2, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 2, 2018 Osobiście sądze jako założyciel gangu Watahy Niedźwiedzi Polarnych że jestem na tak ze względu na: +wiek +amx +składka +mikrofon +pomoc w ogarnianiu serwerka, przed atakiem 10 latków w ct. Link to comment
Użytkownik∙ zaQ Posted August 2, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 2, 2018 Jestem na nie -nie ogarniasz -mutacja -żadko jesteś na serwerze -na serwerze bardzo często są admini/strażnicy 1 Link to comment
Użytkownik Oeski Posted August 2, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 2, 2018 Po 1 jestem częściej od cb Paweł czyli admin jb potwierdzi ze cos ogarniam. Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 Nie, - Brak doświadczenia ("znikome ale szybko się uczę raz miałem admina" oraz "6/10 amxx") - Podanie mnie nie przekonuje - Wypowiadasz się we własnym podaniu - Steam - Mutacja - Jest to bardzo ważne, ponieważ admin nie może "piszczeć" na serwerze - "Proszę o szanse gdyż na serwerze jest zadko jakiś admin/strażnik często 10 letnie dzieci pchają się do ct nie mają micra." Na wszystkich jail'ach bez wyjątki zdarzają się takie sytuacje, więc nie żal się tym w podaniu. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 3, 2018 Zasłużony Share Posted August 3, 2018 Na nie: - brak doświadczenia - NonSteam - Na serwerze grasz od 3dni twoje gt : https://www.gametracker.com/player/Oski/46.29.21.219:27190/ - wypowiedz w własnym podaniu Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts