Użytkownik Kubus :* Posted August 2, 2018 Użytkownik Share Posted August 2, 2018 Witam. Mam propozycję, aby po resecie dla najlepszych była jakaś nagroda w postaci vipow. Możliwe że serwer może troszkę na tym stracić przynajmniej na początku , ale z potem napewno na tym zyska, gdy ludzie zobaczą jaki ten VIP jest co prawda miałem vipa ale nie na waszym serwerze i zachęciło mnie (darmowy VIP) do kupna go na miesiąc chodzi mi np. o to że : -za 1 miejsce VIP na 15 dnii -za 2 miejsce VIP na 7dnii -za trzecie np. Nagroda pocieszenia w postaci darmowego slota na miesiąc oczywiście gdyby przeszło to może sami sobie ułożyć nagrody dałem propozycje Proszę o rozpatrzenie mej prośby Zapraszam również do komentowania Link to comment
Użytkownik∙ zjc(^; Posted August 2, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 2, 2018 W sumie mozna by bylo zrobic cos takiego, ze co miesiac opiekun by robil ssa topki serwera dzien przed resetem i dla 3 najlepszych by byly rozdawane vipy, tylko problem w tym, ze tu jest vip dla steamow i jakby ju steam wygral to by trzeba bylo mu cosi nnego oferowac, wiec slabo. 1 1 Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 2, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 2, 2018 @zjc(^; o tym nie wiedziałem że jest darmowy VIP ale to może zróbmy tylko dla tych co nie mają steama bo w sumie to jest nie fer wy (vipy) macie darmowe tak? Dlaczego my nie? Może chociaż w połowie to wyprostujmy? Czekam na wypowiedź innych, w szczególności @AdeK Link to comment
Użytkownik VayaC0nDios Posted August 2, 2018 Użytkownik Share Posted August 2, 2018 Gdyby była taka opcja, zmienić punkt, że gracze na n'sie też mogą mieć przywileje i kupno vipa. Propozycja moim zdaniem na tak, zmieniłbym tylko. 1miejsce-Vip 30dni. 2miejsce- Vip 14 dni. 3miejsce-vip 7dni. Link to comment
Użytkownik∙ zjc(^; Posted August 2, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 2, 2018 36 minut temu, Kubus :* napisał: @zjc(^; o tym nie wiedziałem że jest darmowy VIP ale to może zróbmy tylko dla tych co nie mają steama bo w sumie to jest nie fer wy (vipy) macie darmowe tak? Dlaczego my nie? Może chociaż w połowie to wyprostujmy? Czekam na wypowiedź innych, w szczególności @AdeK Tak, na serwerze jest free vip dla osob. ktore graja na steamie Byla propozycja z losowaniem vipa na mape, ale nie wiem w sumie co sie z nia stalo, 1 Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Link to comment
Recommended Posts