Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
MemMaster Edycja 3 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Przyjęte] Vipy

Kubus :*

Recommended Posts

• Użytkownik

Witam. Mam propozycję, aby po resecie dla najlepszych była jakaś nagroda w postaci vipow. Możliwe że serwer może troszkę na tym stracić przynajmniej na początku , ale z potem napewno na tym zyska, gdy ludzie zobaczą jaki ten VIP jest co prawda miałem vipa ale nie na waszym serwerze i zachęciło mnie (darmowy VIP) do kupna go na miesiąc chodzi mi np. o to że :

-za 1 miejsce VIP na 15 dnii 

-za 2 miejsce VIP na 7dnii 

-za trzecie np.  Nagroda pocieszenia w postaci darmowego slota na miesiąc :D oczywiście gdyby przeszło to może sami sobie ułożyć nagrody dałem propozycje 

Proszę o rozpatrzenie mej prośby :):P

Zapraszam również do komentowania :D

• Użytkownik∙

W sumie mozna by bylo zrobic cos takiego, ze co miesiac opiekun by robil ssa topki serwera dzien przed resetem i dla 3 najlepszych by byly rozdawane vipy, tylko problem w tym, ze tu jest vip dla steamow i jakby ju steam wygral to by trzeba bylo mu cosi nnego oferowac, wiec slabo.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

@zjc(^; o tym nie wiedziałem że jest darmowy VIP ale to może zróbmy tylko dla tych co nie mają steama bo w sumie to jest nie fer wy (vipy) macie darmowe tak? Dlaczego my nie? Może chociaż w połowie to wyprostujmy?  Czekam na wypowiedź innych, w szczególności 

@AdeK

• Użytkownik

Gdyby była taka opcja, zmienić punkt, że gracze na n'sie też mogą mieć przywileje i kupno vipa.

Propozycja moim zdaniem na tak, zmieniłbym tylko.

1miejsce-Vip 30dni.

2miejsce- Vip 14 dni.

3miejsce-vip 7dni.

• Użytkownik∙
36 minut temu, Kubus :* napisał:

@zjc(^; o tym nie wiedziałem że jest darmowy VIP ale to może zróbmy tylko dla tych co nie mają steama bo w sumie to jest nie fer wy (vipy) macie darmowe tak? Dlaczego my nie? Może chociaż w połowie to wyprostujmy?  Czekam na wypowiedź innych, w szczególności 

@AdeK

Tak, na serwerze jest free vip dla osob. ktore graja na steamie :) Byla propozycja z losowaniem vipa na mape, ale nie wiem w sumie co sie z nia stalo,

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Przyjęte.

VqjsVk4.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• Lubię to! 1

:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]