Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Rozwiązane] No recoil

Automatyk

Recommended Posts

• Użytkownik

Witam. Nie wiem jak to możliwe ale występuje problem automatycznego przeładowania na serwerze. Nie wiem również czy tylko ja zauważyłem ten problem? Nikt inny w grze się nie skarży. Problem wygląda tak , iż załóżmy mam 20 ammo , a nagle - bez w ogóle żadnego przeładowywania - mam 30 ammo. Dodam że mam VIP ( darmowego z powodu posiadania Steam). Widziałem już podobny temat jednak postanowiłem założyć ten ponieważ te ammo "doładowuje" się bez żadnego zabicia przeciwnika co wynika z moich obserwacji.

Edited by Automatyk
  • Użytkownik

Mylisz pojęcia no recoil to jest brak rozrzutu broni, a auto przeładowanie masz za kila xD

• Użytkownik

Przepraszam , mój błąd - co innego myśle a co innego piszę :glowawmur: Tak tylko ja nie zabije nikogo i mi przeładowuje :D

Edited by Automatyk
  • Użytkownik

Pierwszy raz się z tym spotykam jak Trofer napisał że się dostaje pełny magazynek za każdego killa od razu po zabiciu przyjrzyj się jeszcze raz może coś Ci się pomyliło :P:)

Pozdrawiam :D

• Użytkownik

Właśnie raczej nie ale jeszcze postaram się zwrócić bardziej uwagę :D

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Auto przeładowanie jest spowodowane zabiciem,wydaje mi się że może nie spostrzegłeś tego, że po zabiciu 30 ammo od razu miałeś, jeżeli miałbyś tak jak wyżej napisałeś, mógłbyś nagrać demko kilkusekundowe z tym problemem, i zobacz czy błąd słuszny czy nie ^_^

• Użytkownik

Zgadza się, mój błąd - źle patrzyłem( coś ze mna chyba nie tak ?) . Do zamknięcia ;)

• Ha ha 1
  • Zasłużony

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Temat Rozwiązany.

PYsoujC.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]