Użytkownik Automatyk Posted August 2, 2018 Użytkownik Share Posted August 2, 2018 (edited) Witam. Nie wiem jak to możliwe ale występuje problem automatycznego przeładowania na serwerze. Nie wiem również czy tylko ja zauważyłem ten problem? Nikt inny w grze się nie skarży. Problem wygląda tak , iż załóżmy mam 20 ammo , a nagle - bez w ogóle żadnego przeładowywania - mam 30 ammo. Dodam że mam VIP ( darmowego z powodu posiadania Steam). Widziałem już podobny temat jednak postanowiłem założyć ten ponieważ te ammo "doładowuje" się bez żadnego zabicia przeciwnika co wynika z moich obserwacji. Edited August 2, 2018 by Automatyk Link to comment
Użytkownik Tofer Posted August 2, 2018 Użytkownik Share Posted August 2, 2018 Mylisz pojęcia no recoil to jest brak rozrzutu broni, a auto przeładowanie masz za kila Link to comment
Użytkownik Automatyk Posted August 2, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 2, 2018 (edited) Przepraszam , mój błąd - co innego myśle a co innego piszę Tak tylko ja nie zabije nikogo i mi przeładowuje Edited August 2, 2018 by Automatyk Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 2, 2018 Użytkownik Share Posted August 2, 2018 Pierwszy raz się z tym spotykam jak Trofer napisał że się dostaje pełny magazynek za każdego killa od razu po zabiciu przyjrzyj się jeszcze raz może coś Ci się pomyliło Pozdrawiam Link to comment
Użytkownik Automatyk Posted August 2, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 2, 2018 Właśnie raczej nie ale jeszcze postaram się zwrócić bardziej uwagę 1 Link to comment
Użytkownik VayaC0nDios Posted August 2, 2018 Użytkownik Share Posted August 2, 2018 Auto przeładowanie jest spowodowane zabiciem,wydaje mi się że może nie spostrzegłeś tego, że po zabiciu 30 ammo od razu miałeś, jeżeli miałbyś tak jak wyżej napisałeś, mógłbyś nagrać demko kilkusekundowe z tym problemem, i zobacz czy błąd słuszny czy nie Link to comment
Użytkownik Automatyk Posted August 3, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 3, 2018 Zgadza się, mój błąd - źle patrzyłem( coś ze mna chyba nie tak ?) . Do zamknięcia 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 3, 2018 Zasłużony Share Posted August 3, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts