Użytkownik Spocony Posted August 2, 2018 Użytkownik Share Posted August 2, 2018 Nick:spocony Wiek:15 Doświadczenie:miałem swój server only DD_2 Znajomośc amxmodmenu[0/10]:6/10 [steam/Non Steam]:Steam GT:AdEk sprawdź sobie bo ja nie umiem Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze:2/3h Składka miesięczna 11.07zł sms | 10zł Psc, Przelew[Tak/Nie]:tak Przeszedłeś mutacje[Tak/Nie]:tak Posiadasz mikrofon[Tak/Nie]:tak Znajomość regulaminu[Tak/Nie]:tak Link to comment
Użytkownik∙ Paweł Posted August 2, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 2, 2018 +mutacja +amx +wiek +składka +mikrofon Trudno mi to stwierdzić ale jako założyciel watahy Niedźwiedzi Polarnych jestem na...... TAK! Link to comment
Użytkownik∙ zaQ Posted August 2, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 2, 2018 Jestem na Tak +mutacja +steam +ogarnia +doświadczenie +miły Link to comment
Użytkownik K!EROWN!K Posted August 2, 2018 Użytkownik Share Posted August 2, 2018 Na tak Spoko morda Wiek Mutacja Link to comment
Użytkownik∙ TheClown [*] Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 +mutacja +wiek +doświadczenie +składka Watacha niedzwiedzi jest na tak ! Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 (edited) Nie potrafisz podać linku do GT, po za tym prosisz wyższą administrację o to, a przecież miałeś swój server, więc powinieneś to umieć. Amxx 6/10 - Co to ma być? Tu już wychodzi na jaw, że nie miałeś swojego serwera. "6 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend". Jestem na nie, ponieważ moim zdaniem to kłamiesz w podaniu z tym serverem i podanie mnie nie zadawala. Edited August 3, 2018 by Ar0n Link to comment
Użytkownik Oeski Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 +mutacja +wiek +skladka Jestem na Tak Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 3, 2018 Zasłużony Share Posted August 3, 2018 Na tak: + składka + amx + mutacja + gt dosyć dobre. tu jego gt : https://www.gametracker.com/player/spocony/46.29.21.219:27190/ Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts