Użytkownik http Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 (edited) 1.Nazwa Propozycji: Zmiana taryfikatora 2.Opis propozycji: Witam was moi kochani bardzo serdecznie, otóż mam kolejne propozycje żeby ulepszyć serwer, a mianowicie delikatnie zmodyfikować taryfikator kar, który według mnie admina jb jest za mało surowy i gracz sobie za dużo pozwalają, bo co to takiego 30 min czekania, prawie nic. Podeślę tutaj moją luźna modyfikację taryfikatora kar, pozdrawiam! Używanie wulgaryzmów.(Kick,Ban 1h) FreeKill/Masowy FreeKill (kick 1h, a co do masowego FreKilla proponuje 1dzień) Obrażanie kogoś przez micro lub chat.(Ban 1d) Wchodzenie do CT bez sprawnego mikrofonu bądź bez mutacji(Ostrzeżenie, Kick, Ban na ct) Spamowanie na chacie.(Kick, Ban 1h) Informowanie o cheaterach na chacie.(Ostrzeżenie, Kick, Ban 30 min) Spamowanie adminowi na u@(Kick, Ban 5 min) Używanie wspomagaczy (PERM) Kłócenie się z adminem.(1dzień) Podszywanie się pod gracza.(PERM) Nadużywanie mikrofonu lub say(Kick, ban 1dzień) Nagminne wchodzenie do CT mimo kickow(Ban na ct) Podpowiadane podczas zabaw(kick, ban 1h) Utrudnianie gry innym graczom(ostrzeżenie, ban 1dzień) Używanie pojazdów na zabawach(ostrzeżenie, ban 1dzień) Zawieranie sojuszy gdy jest mniej niż 6 osób w TT(kick z serwera) Zakaz używania liny w życzeniu (Bezruch CT) oraz zakaz używania liny w jakichkolwiek zabawach. (ban 30min) I chciałbym dodać jeden punkt w regulaminie Bugowanie cel (ban 1h) Edited August 3, 2018 by http Link to comment
Użytkownik∙ TheClown [*] Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 Jestem za. Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 8, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 8, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts