Użytkownik http Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 (edited) Witam was w kolejnym poście moi kochani, otóż chciałbym kilku osobom przybliżyć moją jakże wspaniała osobę chłopaczka z ogromnym ego. Zatem mówią na mnie Kacper może dlatego, że tak mam na imię? Nie wiem jeszcze do tego nie doszedłem. Od 5/6 lat pogrywam na modach w cs 1.6 typu jailbreak, więc tak jakby można powiedzieć, iż jestem doświadczonym graczem. Mam 17 lat oraz pochodzę ze śląska, lecz mojemu miastu bliżej do mazowieckiego, a to przez slang i zupełnie inne zachowanie. Zawsze jak grałem na serwerach typu jb starałem się rozwijać dany serwer jak najlepiej i pomagać H@ owego serwera przez co często dostawałem jakieś awanse na opiekuna itd. Zawsze starałem się udzielać na forum, bo bardzo lubię pisać z ludźmi i jestem ich bardzo ciekawe. Poza tym jestem aktywny sportowo, mam dziewczynkę z którą jestem już ponad rok (warto o tym wspomnieć, bo osoby starsze mówią, że młodzi nie potrafią kochać, a ja totalnie nie zgadzam się z tymi słowami i chyba te 365+ dni są jakimś dowodem czyż nie?). Tak jak na górze, raczej będę grał na jednym serwerze aktywnie, ale czasami wbijam postrzelać coś na dd2 czy też surfika. Na końcu jeżeli już mówię tak dużo o swojej osobie warto podkreślić, że kocham azjatki, wielkie pupy oraz kobiece male stopy, pozdro z tego miejsca! Edited August 3, 2018 by http Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 Cześć. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 3, 2018 Zasłużony Share Posted August 3, 2018 Cześć Link to comment
Użytkownik VayaC0nDios Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 Siema, widzę fetysz stóp coraz bardziej się rozpowszechnia. Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 Siema Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted August 3, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 3, 2018 Hejcia Link to comment
cannabis 0101 Posted August 5, 2018 cannabis Share Posted August 5, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts