Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Zamknięty] Emczwórka wita.

M4A1

Recommended Posts

• Użytkowniczka

Hej, hej! 

Jako, że zaprosił, a raczej polecił mi tą sieć @.::FocuS::. to postanowiłam się przywitać, a jako, że należę do dość wybrednych osób pod względem wyboru sieci/forum to podpasowała mi atmosfera jaka tutaj pasuje, więc raczej będę stałym bywalcem. Czas teraz na parę słów o mojej osobie, żebyście mnie bliżej (nie)poznali, także do dzieła z tą lekturą... 

Nazywam się Kinga lub jak kto woli może do mnie mówić Przemek tak jak robi to - @DyLu, którego serdecznie pozdrawiam, ale przejdźmy do rzeczy. Mam 17 lat i pochodzę z okolic Białegostoku. Uczęszczałam do Liceum Mundurowego na profil Służb Specjalnych, ale niestety ze względów na dość niską i nijaką edukacje jaka była w tej szkole to skończyłam w niej naukę w marcu, także mam wakacje już 5 miesięcy. We wrześniu kontynuuje naukę od pierwszej klasy w technikum na profilu grafik i poligrafia cyfrowa, także zobaczymy jaki będzie ze mnie grafik, bo jak widać komandos ze mnie żaden. Zakończę już ten wątek ze szkołą i przejdę do zainteresowań oraz pasji. Moją pasją jest jazda konna, ale na ten temat nie będę się rozpisywać, bo raczej nie interesują nikogo koniki. Interesuje się wojskiem, dlatego mój wybór padł na szkołę mundurową w której niestety komandosa ze mnie nie zrobią, a raczej nauczą latania z miotłą w mundurze  i kradnięcia batonów z automatu. Uczęszczam do grupy taktyczno-militarnej, gdzie uczymy się jak bezpiecznie poruszać się po polu walki czy odbijać zakładnika, strzelamy również z asg. W wolnej chwili lubię popisać jakieś wywiady czy artykuły. Na ogół jestem osobą towarzyską z dobrym poczuciem humoru, ale szczerości z mojej strony nie zabraknie.  To chyba na tyle, także witam wszystkich. :D 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 2
  • cannabis

No siemaneczko psiapsi :P

• Lubię to! 1

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• Zasłużony

No hej Kinia :D

• Lubię to! 1

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik∙

Witaj, chciałbyś się ze mną poznać i umówić na kawę? Pozdrawiam Zborek

• Lubię to! 1
  • Użytkowniczka
11 minut temu, Zborekk napisał:

Witaj, chciałbyś się ze mną poznać i umówić na kawę? Pozdrawiam Zborek

Kawa i pizza hmmm to Ty zapraszasz i Ty płacisz? Wchodzę w taki układ! xD 

Edited by M4A1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

To szykuj nocleg dla mnie a ja już ogarniam transport.
PS Załóż jakąś fajną bieliznę  :trol2: 

• Użytkownik∙

Czesc 30 kilogramowa bestio <3

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Cześć Przemek :P:DD

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Siema 

• cannabis

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]