Użytkowniczka M4A1 Posted August 3, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 3, 2018 Hej, hej! Jako, że zaprosił, a raczej polecił mi tą sieć @.::FocuS::. to postanowiłam się przywitać, a jako, że należę do dość wybrednych osób pod względem wyboru sieci/forum to podpasowała mi atmosfera jaka tutaj pasuje, więc raczej będę stałym bywalcem. Czas teraz na parę słów o mojej osobie, żebyście mnie bliżej (nie)poznali, także do dzieła z tą lekturą... Nazywam się Kinga lub jak kto woli może do mnie mówić Przemek tak jak robi to - @DyLu, którego serdecznie pozdrawiam, ale przejdźmy do rzeczy. Mam 17 lat i pochodzę z okolic Białegostoku. Uczęszczałam do Liceum Mundurowego na profil Służb Specjalnych, ale niestety ze względów na dość niską i nijaką edukacje jaka była w tej szkole to skończyłam w niej naukę w marcu, także mam wakacje już 5 miesięcy. We wrześniu kontynuuje naukę od pierwszej klasy w technikum na profilu grafik i poligrafia cyfrowa, także zobaczymy jaki będzie ze mnie grafik, bo jak widać komandos ze mnie żaden. Zakończę już ten wątek ze szkołą i przejdę do zainteresowań oraz pasji. Moją pasją jest jazda konna, ale na ten temat nie będę się rozpisywać, bo raczej nie interesują nikogo koniki. Interesuje się wojskiem, dlatego mój wybór padł na szkołę mundurową w której niestety komandosa ze mnie nie zrobią, a raczej nauczą latania z miotłą w mundurze i kradnięcia batonów z automatu. Uczęszczam do grupy taktyczno-militarnej, gdzie uczymy się jak bezpiecznie poruszać się po polu walki czy odbijać zakładnika, strzelamy również z asg. W wolnej chwili lubię popisać jakieś wywiady czy artykuły. Na ogół jestem osobą towarzyską z dobrym poczuciem humoru, ale szczerości z mojej strony nie zabraknie. To chyba na tyle, także witam wszystkich. 2 2 Link to comment
cannabis 0101 Posted August 3, 2018 cannabis Share Posted August 3, 2018 No siemaneczko psiapsi 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 3, 2018 Zasłużony Share Posted August 3, 2018 No hej Kinia 1 Link to comment
Użytkownik∙ Zborekk Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 Witaj, chciałbyś się ze mną poznać i umówić na kawę? Pozdrawiam Zborek 1 Link to comment
Użytkowniczka M4A1 Posted August 3, 2018 Author Użytkowniczka Share Posted August 3, 2018 (edited) 11 minut temu, Zborekk napisał: Witaj, chciałbyś się ze mną poznać i umówić na kawę? Pozdrawiam Zborek Kawa i pizza hmmm to Ty zapraszasz i Ty płacisz? Wchodzę w taki układ! Edited August 3, 2018 by M4A1 1 Link to comment
Użytkownik∙ Zborekk Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 To szykuj nocleg dla mnie a ja już ogarniam transport. PS Załóż jakąś fajną bieliznę Link to comment
Użytkownik∙ zjc(^; Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 Czesc 30 kilogramowa bestio <3 1 Link to comment
Użytkownik VayaC0nDios Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 Cześć Link to comment
Użytkownik haxen Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 Elówka 1 Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 Cześć Przemek 1 Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 Hejka. Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted August 3, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 3, 2018 Hai Link to comment
Użytkowniczka Domka Posted August 3, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 3, 2018 Hej Link to comment
Użytkownik potęga12 Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 Cześć, hej, witaj. Link to comment
Użytkownik∙ Kropka. Posted August 4, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 4, 2018 Siema Link to comment
Użytkownik Bartek Posted August 4, 2018 Użytkownik Share Posted August 4, 2018 Cześć Kinia Link to comment
cannabis 0101 Posted August 5, 2018 cannabis Share Posted August 5, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts