Użytkownik∙ hk. Posted August 4, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 4, 2018 (edited) No więc tak to mniej więcej idzie: 1. *Odznaki* - Chodzi w tym o to, że każdy użytkownik dostawałby odznaki za wykonanie zadania przysługującego danej odznace, np: odznaka Pióra, za napisanie 1000postów na sieci, Dominator za zabójstwo 8tyś graczy na danym serwerze. Każda odznaka powinna być potwierdzona, odwołując się do Dominatora: użytkownik musiały podać swoje GT na danym serwerze. Oczywiście aby przyznać odznakę powinien użytkownik posłużyć się wzorem, np: Nick: Odznaka: Dowód: Z własnego doświadczenia wiem, że to przyciąga na forum wielu użytkowników którzy charakteryzują się dużą aktywnością. ( Byłem j@ i przez pewien czas H@ ) 2.*BOT na chatboxie* - Polegałoby na tym, że: dany gracz wpisuje komendę na serwerze */zglos*, otwiera mu się menu: kogo, a kolejno powód. Przykład: Bot: Gracz BOT ADAM zgłosił użytkownika BOT BARTEK za Czitowanie na serwerze DD2. Jeżeli gracz robiłby to specjalnie dostawałby ostrzeżenie albo bana do 30minut. 3. *Multi admin* - Ranga, przysługująca osobie która charakteryzuje się duża aktywnością na więcej niż jednym serwerze. Na sieci byłoby takich rang z 2-3, tudzież 4. Dla każdej osoby przysługiwałyby od 2 do 3 serwerów. No i właśnie tutaj owa ranga współgrała z BOT-em wyżej wymienionym. 4. *Serwerowy DJ* - Ranga przysługiwałaby dla jeden osoby, zajmowałaby się RS-ami na serwery i zwalniałoby to opiekunów z roboty. Jeżeli coś jest niejasne, tudzież macie pytania.. Pytajcie śmiało! Edited August 4, 2018 by hk. 1 Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 4, 2018 Użytkownik Share Posted August 4, 2018 Na tak ! Mało spotykane + Fajne + Pomysłowe + Link to comment
Użytkownik∙ Zborekk Posted August 4, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 4, 2018 1 Można dodać 2 Zbędny spam na czatboxie bo każdy kto będzie lepiej grał będzie zgłaszany przez słabszych co powoduje spam /zglos i zaśmiecenie czatboxa 3 Na tak 4 Nie potrzebne wystarczy dodać temat RS na Sierpień itp i tam ludzie będą dodawać swoje propki Link to comment
Użytkownik Bartek Posted August 4, 2018 Użytkownik Share Posted August 4, 2018 Propozycja 1 - jestem na tak, fajne urozmaicenie forum Propozycja 2 - Co do tego mam inne zdanie, lepiej na forum byłoby wprowadzić takie coś (żeby nie pisało na chatboxie bo tylko by go zaśmiecało, ponieważ takich zgłoszeń byłoby multum) Propozycja 3 - Jestem na tak, ale według mnie powinno być tak że na niego się składa podanie, z wymaganiami (admin na minimum 2 serwerach naszej sieci) oraz dostawałby admina na wszystkich serwerach Propozycja 4 - Jestem na tak, myślę że wtedy wszystko by szło sprawniej z RS'ami i szybciej Link to comment
Użytkowniczka Domka Posted August 4, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 4, 2018 1. + W pewien sposób zachęca graczy do większej aktywności i może przyciągnąć więcej osób. 2. + Jeśli jest cheater to zanim ktoś pofatyguję się po admina to wyjdzie pół serwera, a w ten sposób ułatwimy zgłaszanie graczy. 3. + 4. + Takiej rangi jeszcze nigdzie nie widziałam, pomysłowe i wyróżni to nasze forum + odciąży opiekunów. Link to comment
Użytkownik∙ SHAMPON Posted August 4, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 4, 2018 1. Może być. 2. Zbędny szmelc, który zawsze kończy jako funkcja zaśmiecania chatbox'a/forum. Niezależnie czy odrębnie zrobi się to pod chatbox'em czy w nim. Bardzo szybko kończy się ostatecznie tak, że każdy to ignoruje. Lepiej jest zapewnić serwerowi dużą liczbę adminów i pierwotny problem zostanie rozwiązany. 3. Na chwilę obecną jest to niepotrzebne. By ta ranga miała rację bytu potrzeba min. 2 konkretne serwery. Obecnie jest tylko dd2. 4. Cóż po za doborem rs'ów i tak te rs'y trzeba wrzucić na serwer. Teoretycznie może taka osoba zajmować się skracaniem czasów do odpowiedniej długości i wyrównywaniem w nich dźwięku, ale czy to naprawdę potrzebne, by tworzyć ku temu nową rangę? Zresztą bardzo często dając komuś taki przywilej kończy się tym, że będziesz słuchał na serwerze gównianego ulicznego rapu seby z ulicy. Jakaś taka zależność gracz cs'a > rap. tested22.mp4 Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 5, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 5, 2018 1. Przydałby się taki bajer do urozmaicenia serwera, więc jjestem za. 2. Zbędne. 3. Zbędne. 4. Zbędne - Robi się odpowiedni temat i kto chce może robić paczki. Link to comment
Użytkownik VayaC0nDios Posted August 5, 2018 Użytkownik Share Posted August 5, 2018 1. + 2+ 3.- 4.- Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 13, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 13, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts