Użytkownik Pomidorek Posted August 5, 2018 Użytkownik Share Posted August 5, 2018 Dobrii, Chciałem się przyfitać ale nie fiem jak za bardzo ponieważ nigdy tego nie robiłem jeszcze ogólnie na scenie Counter-Strike 1.6 ale napisze może coś o sobie...? Mam na Imię Mateusz mieszkam na Podlasiu a dokładnie w najmilszym mieście w Polsce czyli w Augustowie. Mam 19 lat i nie mam 2 zębów pracuje przy betoniarce w wolnym czasie szukam kobity. Moim zainteresowaniem jest.................................... tak to właśnie to Nie no no czasem gram w piłeczkę po pracy Siemanko Wszystkim Link to comment
Użytkownik VayaC0nDios Posted August 5, 2018 Użytkownik Share Posted August 5, 2018 Siema Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 5, 2018 Zasłużony Share Posted August 5, 2018 Hej Link to comment
Użytkownik Ponury :3 Posted August 5, 2018 Użytkownik Share Posted August 5, 2018 Siemanko Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 5, 2018 Użytkownik Share Posted August 5, 2018 Siema haha Link to comment
Użytkownik∙ zjc(^; Posted August 5, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 5, 2018 A na podlasiu to maja internet? Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 5, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 5, 2018 Witamy. Link to comment
Użytkownik Jaszczur. Posted August 5, 2018 Użytkownik Share Posted August 5, 2018 Witaj w naszych skromnych progach. Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 5, 2018 Użytkownik Share Posted August 5, 2018 Siemka Link to comment
Użytkownik haxen Posted August 5, 2018 Użytkownik Share Posted August 5, 2018 Siema 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted August 7, 2018 cannabis Share Posted August 7, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts