Użytkownik hOuseKinzu Posted August 5, 2018 Użytkownik Share Posted August 5, 2018 Witam chodzi o to że miałem zajebiste staty TOP2 nie było mnie 3 dni przez bana:/ spr rank a tu ktoś mi na bił 350 deadów bo grał na moim nicku:/ weżcie coś zróbcie bo to bez sensu jak można ustawiać sobie kogoś nick i zniszczyc mu rank albo grać odpalony jak jeden tym tydzień temu na moim nicku:/// Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 5, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 5, 2018 Polecam kupić rezerwacje nicku. Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 5, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 5, 2018 Polecam /konto Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 5, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 5, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts