Użytkowniczka LandrynCia Posted August 5, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 5, 2018 Nick: LandrynCia Wiek: Odpowiedni Mutacja: - Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/LandrynCia/54.36.186.16:27045/ Znajomość amxmodmenu: Uczę się W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: Przez wyszukiwarkę serwerów Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Jestem osobą ogarniętą, kulturalną i z miłą chęcią pomogę dbać o porządek na serwerze tak aby każdy mógł sobie pograć w miłej atmosferze. Myślę, że dobrze będę się sprawować jako adminka Posiadasz działający mikrofon?: Tak Składka 11.07 SMS Tak/Nie: Tak Kontakt (GG / Steam): GG, Steam Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: Tak Link to comment
cannabis 0101 Posted August 5, 2018 cannabis Share Posted August 5, 2018 Z AMX osobiście pomogę także wszystkiego się nauczysz. Jestem na wielkie TAK lepszej kandydatki na admina nie będzie +Steam +Wiek +czas spedzony na serwerze 1 Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 5, 2018 Użytkownik Share Posted August 5, 2018 Jestem za chyba tylko Dylu wchodzi na awp z adminów zawsze się przyda kolejna osoba tymbardziej, że żadnych przeciwwskazań nie ma +steam +skladka +wiek +mikrofon (to chyba mało ważne ale ma ) +często bywa na serwerze co świadczy GT +osoba kulturalna nie raz pouczala innych Jest ten jeden minus AMX ale kazdy się uczy i myślę że bez problemu da radę NIC TYLKO BRAĆ Pozdrawiam 1 Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 5, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 5, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 1 Link to comment
Recommended Posts