Użytkownik jaram Posted August 7, 2018 Użytkownik Share Posted August 7, 2018 ZaQ Ma fk nadużywa Strażnika i przerzuca caly czas siebie do ct!! Link to comment
Użytkownik 6IX9INE Posted August 7, 2018 Użytkownik Share Posted August 7, 2018 Co ty pierodolisz Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 7, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 7, 2018 Dziś była podobna sytuacja na zabawie chowany, że zaq siedział po za mapą, pisałem na u@ z tysiąc razy żeby go slay'nąć a tu zero reakcji administracji serwera. Link to comment
Użytkownik 6IX9INE Posted August 7, 2018 Użytkownik Share Posted August 7, 2018 Może jakieś dowody?xdd Link to comment
cannabis 0101 Posted August 7, 2018 cannabis Share Posted August 7, 2018 Demo i logi to będą jedyne dowody Link to comment
Użytkownik∙ zaQ Posted August 7, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 7, 2018 (edited) ZaQ Ma fk nadużywa Strażnika i przerzuca caly czas siebie do ct!! Nigdy nie przezucam sie do CT. Potwierdzą gracze jb tylko gdy jest nowa mapa to jak chce to wbijam. Nie mam Fk a jak juz to daje freeDaye i zabawy. I zlozyles skarge za to ze cie przezucam z CT do TT bo nie wiem czy wiesz ale Mutacja ma pierwszenstwo a pozatym nie ogarniasz. Widac to po tym ze skarge zglosiles w aktualnosciach a nie pod serwerem JB. Straznika nie naduzywam podaj mi demko to zobaczymy tak samo z fk. Nie masz na mnie dowodów. a jak masz to czekam bo nie ma żadnych źródeł w twojej skardze. A i jeszcze Ar0n byłem poza mapą ale mogłem z tego wyjsc bez uzywania slapniec itp. czesto tam sie kryją (głownie osoby z SVIPAMI) Edited August 7, 2018 by zaQ Link to comment
cannabis 0101 Posted August 14, 2018 cannabis Share Posted August 14, 2018 User zaQ stracił już admina czyli skargę uważam za zamkniętą Link to comment
cannabis 0101 Posted August 14, 2018 cannabis Share Posted August 14, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts