Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Posted August 7, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 7, 2018 Witam wszystkich obecnych Na samym początku chciałabym was przeprosić za moje ostatnie zachowanie za to, że obrażałam was nie tylko na forum, ale i na GG czy innych komunikatorach nie znając was w realu. Może teraz macie mnie za chorą psychicznie, ale uważam, że od tego momentu się zmieniam czyli głównie mój charakter i znajomości. Mam nadzieję, że uda mi się zmienić na lepszą, a bynajmniej będę próbowała. Tak jak po temacie wracam do was mam nadzieję, że spędzę z wami po raz drugi ten cudowny czas, że znowu weźmiecie mnie pod swe skrzydła i zbuduje u was zaufanie. Jeszcze raz was bardzo mocno przepraszam i mam nadzieję, że będzie lepiej. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia. Link to comment
Użytkownik Valentino Rossi Posted August 7, 2018 Użytkownik Share Posted August 7, 2018 Witam. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 7, 2018 Zasłużony Share Posted August 7, 2018 Cześć Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 7, 2018 Użytkownik Share Posted August 7, 2018 Cześć, no lepiej by się taka sytuacja nie powtórzyła. Ale nie wracajmy do przeszłości Link to comment
Użytkowniczka M4A1 Posted August 7, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 7, 2018 Siemano Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 7, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 7, 2018 Musisz? No cześć. Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted August 7, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 7, 2018 Hejcia znowu koleżanko Link to comment
Użytkownik Ponury :3 Posted August 8, 2018 Użytkownik Share Posted August 8, 2018 Hejka Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 8, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 8, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts