Użytkownik shozzy Posted August 8, 2018 Użytkownik Share Posted August 8, 2018 (edited) Siema, jako iż częściej gram w godzinach nocnych kiedy większość adminów jest offline to spotykam bardzo dużo odpałów. Więc proponuje dodać votebana. Edited August 8, 2018 by shozzy Link to comment
Użytkownik Rambus Posted August 10, 2018 Użytkownik Share Posted August 10, 2018 Na nie. Nie którzy będą też banować niewinnych. Link to comment
Użytkownik∙ SHAMPON Posted August 10, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 10, 2018 Na nie. Dla czystej złośliwości ludzie, by mnie banowali, a że większość myśleć sama za siebie nie potrafi, to będą podążać za byle głupolem, który krzyknie, by kogoś z banować. Skoro grasz w godzinach nocnych, to zapraszam > CLICK tested22.mp4 Link to comment
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Posted August 10, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 10, 2018 Jestem za Odnosząc się do 2 wyżej wiadomości przecież jak jakiś gracz będzie ciebie albo innego gracza oskarżał tylko po to, żebyś bana dostał czy coś możesz to zgłosić albo wstawić skargę. Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 10, 2018 Użytkownik Share Posted August 10, 2018 (edited) A ja ci wtedy proponuje idz na specta wejdź na forum i zaproś kogoś z administracji albo wez demko z hltv i rozpisz na forum -.- Bo są rownież lepsi gracze, którzy by dostali niesłusznego bana przez paru klaunów, którzy uważają, że są najlepsi i osoba czituje, bo hs'a dostał Edited August 10, 2018 by Azed0 Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 10, 2018 Użytkownik Share Posted August 10, 2018 7 minut temu, Nicolcia napisał: Jestem za Odnosząc się do 2 wyżej wiadomości przecież jak jakiś gracz będzie ciebie albo innego gracza oskarżał tylko po to, żebyś bana dostał czy coś możesz to zgłosić albo wstawić skargę. Ale co to wniesie ma na pisać skargę na pół serwera za to? Chłopak dostanie bana i jeśli nie będzie nikogo z administracji ktoś kto ma możliwość odbanowania dana osoba sobie nie pogra. 1 Link to comment
Użytkownik∙ hk. Posted August 10, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 10, 2018 Zbędne. Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 10, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 10, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts