Użytkownik FreeKill Posted August 8, 2018 Użytkownik Share Posted August 8, 2018 (edited) Nick: [*SG*]FreeKill Wiek: 21 (27 sierpnia 22) GT: https://www.gametracker.com/player/[*SG*]FreeKill/54.36.186.16:27185/ Doświadczenie amx: W skali od 1-10 sądzę, że mogę dać sobie na chwile obecną 7, dlaczego? nie grałem w cs 4 lata i trochę pozapominałem Mikrofon: Chwilowo nie, gdyż jest on zamówiony i jest dopiero w drodze. Steam: Owszem, lecz chwilowo gram na NS, gdyż mam małe problemy ze steamem Składka: Tak (PSC) Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Mam bardzo duże doświadczenie jako stróż prawa na serwerach counter-strike'a. Mogę to poprzeć tym, iż byłem Opiekunem Serwera na innej sieci. To nie jedyne moje osiągnięcie. Największe z nich to współwłaściciel, multi admin, admin, redaktor itd. (reszta mniej wazna do tej funkcji). Potrafię rozpoznać cheater'a i jestem aktywny zazwyczaj po 4-5h dziennie. Chcę pomóc serwerowi w dalszym rozwoju. Jestem w trakcie reklamowania tejże serwerowni (niedługo zobaczycie reklamy i oczywiscie efekty ). Największy problem jest w godzinach porannych mam na myśli 6-9, gdyż o tych godzinach jest najwięcej cheaterów, a brak jakiegokolwiek admina Jak widać po osiągnięciach mam ogromne doświadczenie i mam zamiar to doświadczenie poszerzać właśnie dla tej sieci, aby stała się jeszcze większa. Potrafię rozpisywać demka. Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania na stanowiska administratora serwera only de_dust2 Serdecznie pozdrawiam. Edited August 8, 2018 by FreeKill Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 8, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 8, 2018 Tak, + GT + Ładne podanie + Wiek Link to comment
Użytkownik∙ Relax. Posted August 8, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 8, 2018 Na tak: +Podanie, +Gt +Doświadczenie mam nadzieję, że to nie kolejne podanie w którym ktoś piszę tak a jest odwrotnie. Link to comment
cannabis 0101 Posted August 8, 2018 cannabis Share Posted August 8, 2018 Na tak +podanie +GT +Doswiadczenie Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 8, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 8, 2018 Zgłoś się do mnie na GG. Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 8, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 8, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts