Użytkownik FreeKill Posted August 8, 2018 Użytkownik Share Posted August 8, 2018 Witam! Może warto zmienić opis vipa dostępny pod /vip i svipa? Chodzi o to, że kilku pukntów z tej listy owy svip nie posiada np: defa. Jest tam takze wiele innych bledow, chyba, ze tylko ja tak mam Link to comment
cannabis 0101 Posted August 8, 2018 cannabis Share Posted August 8, 2018 U mnie wszystko gra Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 8, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 8, 2018 to ja na svipie nie dostaje defa Link to comment
Użytkownik Ponury :3 Posted August 8, 2018 Użytkownik Share Posted August 8, 2018 Też tak mam 23 minuty temu, FreeKill napisał: to ja na svipie nie dostaje defa Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 8, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 8, 2018 Jest jakiś problem z tą usługą. Fajnie by było ją naprawić, gdyż konsumenci płacą za całość obiecanej zawartości danej usługi. Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 8, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 8, 2018 Naprawione. Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 8, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 8, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts