Użytkownik∙ AdeK Posted August 8, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 8, 2018 Awans/Degradacja: Degradacja. Nick: @Deys Z rangi: Junior Admin, wszystko. Na rangę: Zasłużony. Powód: Mam już po prostu dość twojej osoby. 1. Kopiujesz rzeczy z innych for. (może to było dawno lecz warto o tym wspomnieć)2. Awansujesz osoby które nie mają pojęcia na co są Awansowane. 3. Bardzo często wykonujesz ważne czynności, a mnie i Deve nawet nie zapytasz czy możesz. Lecz to co zrobiłeś dziś to jest na miarę moich nerwów: Jak w ogóle mogłeś reklamować inną sieć? Ja tego nie rozumiem... Jesteś tutaj i tylko i wyłącznie powinieneś reklamować forum na którym jesteś, nie wspominając kim jesteś na forum.(J@) Aczkolwiek chciał bym ci bardzo podziękować za wszystko co zrobiłeś dla dobra forum jak i serwerów lecz co zrobiłeś dziś nie podlega żadnemu wytłumaczeniu. 3 Link to comment
cannabis 0101 Posted August 9, 2018 cannabis Share Posted August 9, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts