Użytkownik KOALA Posted August 10, 2018 Użytkownik Share Posted August 10, 2018 Nick: KOALA Wiek: 16 Doświadczenie: Bylem adminem na innej sieci Znajomośc amxmodmenu[0/10]: 7 [steam/Non Steam]: Steam GT: https://www.gametracker.com/player/KOALA/46.29.21.219:27190/ Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze: Ja potrafię spędzić dużo czasu. 6h spokojnie myślę że na pewno w dzień się uda. Składka miesięczna 11.07zł sms | 10zł Psc, Przelew[Tak/Nie]: Nie ma problemu Przeszedłeś mutacje[Tak/Nie]: Tak Posiadasz mikrofon[Tak/Nie]: Tak Znajomość regulaminu[Tak/Nie]: Tak Cos dodam Widzę ze w godzinach od 23-2 jest dużo dzieci które robią mass fk i pchają sie do ct. Chciałbym coś z tym zrobić bo adminów brak o tych godzinach chyba. A tutaj przykład że mogę zrobić dużo godzin na seriwe więc i mój gt sie poprawi. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 10, 2018 Zasłużony Share Posted August 10, 2018 (edited) Na Nie: - Konto na forum pod podanie - na serwerze grasz od dziś przegrałeś 117minut. -/+ Wiek. Spróbuj za 7dni. Popraw aktywność na serwerze jak i na forum Edited August 10, 2018 by .::FocuS::. Link to comment
cannabis 0101 Posted August 10, 2018 cannabis Share Posted August 10, 2018 Nie spełniasz wymagań... Odrzucone Link to comment
cannabis 0101 Posted August 10, 2018 cannabis Share Posted August 10, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts