Użytkownik Azed0 Posted August 10, 2018 Użytkownik Share Posted August 10, 2018 (edited) Twój Nick: Azed0 Nick oskarżonego: spocony IP/SID oskarżonego: #11 "spocony" 2785 STEAM_1:0:1196192151 0 34:13 25 0 Powód skargi: Porządek Opis sytuacji: No to opisze od podstaw napisałem do znajomego na facebook'u czy gra hns'a/JB on powiedział, że ogarnie starego steam'a i gramy no to powiedziałem mu na ts'ie że poczekamy aż się slot zwolni i wbiliśmy po jakiś 15 minutach na serwer wszystko było fajnie, spoko do czasu, gdy wbił jakiś śmieszny spocony na początku nic do niego nie miałem do czasu.Gdy była wojna tzn 1/2 vs [reszta serwera] nie grywam za dużo na JB nie znam nazwy ;/ to jak byk niemal, że na pół ekranu pisze kampienie do 20 sekund w danym miejscu nic sobie z tego nie robił nawet jak kampili przez 2/3 minuty ale nie to mnie tak gryzie przejdźmy do sedna , później pozwolił 2 team'ą na sojusz i namówienie się 2 teamów na 1 osobę. I po tym zajściu wyszedłem z serwera, ponieważ jestem szybko denerwującą się osobą. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Na pewno ktoś kto był na serwerze może potwierdzić :] 1/2 mapy temu Edited August 10, 2018 by Azed0 Link to comment
cannabis 0101 Posted August 10, 2018 cannabis Share Posted August 10, 2018 Jeżeli nie masz dowodów to na jakiej podstawie w ogóle składasz skargę ? Link to comment
cannabis 0101 Posted August 10, 2018 cannabis Share Posted August 10, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts