Użytkownik∙ pr0 0wn3d.cfg Posted August 11, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 11, 2018 Jesteś żałosny grając na takich modelach. Chwalisz się statami nabitymi na botach + te modele. Taki skillowy Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 11, 2018 Użytkownik Share Posted August 11, 2018 No to leci banik za modele Link to comment
Użytkownik 6IX9INE Posted August 11, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 11, 2018 Wiedziałem, że będzie gówno burza @|K4|Bum Gdzie w regulaminie jest zakaz podmiany modeli? Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 11, 2018 Użytkownik Share Posted August 11, 2018 Przed chwilą, 6IX9INE napisał: Wiedziałem, że będzie gówno burza @|K4|Bum Gdzie w regulaminie jest zakaz podmiany modeli? Na chwilę obecną nie ma tego w regulaminie, ale będzie gdyż zapomniałem dodać. @AdeK zakazał używania tych modeli, bo sam się już go o to kiedyś pytałem bo też miałem Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 11, 2018 Użytkownik Share Posted August 11, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts