Użytkownik∙ drimo Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 (edited) Siemka, pamiętacie może mój temat z pierwszego lipca na temat Sz.Pani redaktor o cudownym imieniu jakim jest @Nicolcia ? Osoba składająca podanie na każdej sieci na redaktora, po czym gdy go nie dostaje wyzywa na owej sieci użytkowników? Tu jest tylko część jej podań bo nie chce mi się szukać więcej. - Tutaj kolejny pokaz hipokryzji, pozerstwa, a także braku jakiejkolwiek kultury osobistej w wykonaniu naszej gwiazdy! Pozdrawiam ;^ To zacznijmy od zacytowania pewnych słów ze strony Nicolci (Wszystkie cytowane wypowiedzi będą brane z tematu z przeprosin i powitania Nicolci). "Witam wszystkich obecnych Na samym początku chciałabym was przeprosić za moje ostatnie zachowanie za to, że obrażałam was nie tylko na forum, ale i na GG czy innych komunikatorach nie znając was w realu. " Szybka odpowiedź z mojej strony, a pokaz hipokryzji z Twojej - "Może teraz macie mnie za chorą psychicznie, ale uważam, że od tego momentu się zmieniam czyli głównie mój charakter i znajomości." Z tym pierwszym się zgadzam, a z tym drugim nie do końca, bo przed napisaniem przeprosin wyzywałaś Właściciela Adka. Z chęcią zobaczę wypowiedź wyższej Administracji do zaistniałem sytuacji, bo poprawy chyba nie ma, bo szum na innych forach robi dalej i na tym może być to samo co ostatnio. Założę się, że znajdzie się tutaj kilku użytkowników, którzy zostali już przez nią "uwiedzeni" i będą, że ona jest MIŁA, KULTURALNA I SIE POPRAWIŁA. Pragnę jeszcze dodać, że Nikola miała składać na tej sieci podanie na moderatora, ale niestety Właściciel nie chciał jej dać, więc zaczęła wyzywać - https://imgur.com/a/xE0ODsv POZDROWIENIA DLA WAS PEREŁKI, A MÓWIŁ DO WAS HEJTER TEGO FORUM. Edited August 12, 2018 by drimo 5 [align=center][/align] Link to comment
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 Szczerze nie będę poruszać tematu tych podań bo na nich się już wypowiadałam. A obrażanie Adka było o 5 nie o 17 tylko o 5, a powróciłam na sieć i napisałam przeprosiny o 12. Link to comment
Użytkownik Słoniu Posted August 12, 2018 Użytkownik Share Posted August 12, 2018 Bardzo nie ładnie to wygląda, ale jak przeprosiła właściciela to chyba jej wybaczył. Moim zdanie temat zamknięty. Link to comment
Użytkownik∙ drimo Posted August 12, 2018 Author Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 Kogo Ty jeszcze chcesz oczarować? O 17 był temat, bo tam forum się buguję i piszę, że o 5, a nie o 17. Nawet gdyby pisałaś o 5, to nie zmienia sytuacji, że nie poprawiłaś się i próbujesz zrobić wszystkich na mydlane oczy bo masz rangę kobiety, a jestem ciekaw jaką tą kobietą jesteś, więc zapraszam na ts'a. A niech zgadnę? Nie masz mikro? 2 1 [align=center][/align] Link to comment
Użytkownik∙ nuhn Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 Co z tego, że przeprosiła? Jak i tak potem robi to samo, totalna hipokryzja Na większości sieci ma bana za wyzywanie administracji po odebraniu rangi. Ja tam nic nie chcę mówić, ale kiedyś się na niej przejedziecie 5 minut temu, Nicolcia napisał: Szczerze nie będę poruszać tematu tych podań bo na nich się już wypowiadałam. A obrażanie Adka było o 5 nie o 17 tylko o 5, a powróciłam na sieć i napisałam przeprosiny o 12. Tak jak napisałem wyżej, co Ci dadzą przeprosiny? Zachowałaś się jak najgorsza menda zamiast normalnie pogadać, to zaczynasz wyzywać, czy tak zachowuje się pełnoletnia osoba, no raczej nie. Nie pozdrawiam i życzę Ci jak najgorzej na każdym forum. Na jakim forum nie będziesz to zawsze stracisz rangę, dopilnuje tego 1 Link to comment
Użytkownik Vixo Posted August 12, 2018 Użytkownik Share Posted August 12, 2018 Weźcie ją/jego chuj wie wywalcie z sieci tylko ludzie się śmieją i sobie drwią że w końcu ten fejk znalazł sobie miejsce. Ja nie wiem czy jest jakaś sieć na której ta osoba nie ma bana. TAK SAMO JAK WSTAWIA NIE SWOJE ZDJĘCIA JAKO SWOJE. 1 1 Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 A co mnie interesuje 2017r? Jest obecnie u nas i nie widzę podań na innych forach. Nie dostaje żadnych skarg na jej temat. Może i nie wstawia swoich zdjęć ale może ma koleżankę co wyraża na to zgodę? 1 Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Użytkownik∙ Relax. Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 Vixo dobra już skończ z tymi "fake" zdjęciami stary ile to można tak samo jak wszyscy sie przypierdalacie tylko ... Link to comment
Recommended Posts