Użytkownik |K4|Bum Posted August 12, 2018 Użytkownik Share Posted August 12, 2018 Siemanko Moją propozycją jest dodanie kalendarza na forum. Mamy sporo miejsca wolnego w prawym panelu bocznym więc myślę że dało by radę umieścić się tam kalendarz. Jak i informację w okolicach stopki forum bądź u góry o tym kto posiada "dziś" urodziny. Myślę że była by to spoko opcja gdyż moglibyśmy sobie składać życzenia urodzinowe i wgl. Kolejna propozycja to dodanie w prawym panelu bocznym "Statusu" Coś w deseń tego co było na starym silniku forum. Moglibyśmy pisać statusy i dzielić się komentarzami z innymi ( wiem teraz też można ale nikt tego nie widzi, do puki nie wejdzie na twój profil ). Zmniejszenie czatboxa gdyż jest za duży i nie pasuje. Czasami ludzie piszą zdania po 5 wyrazów max albo same emotikony wysyłają, a nam to zajmuje tak wiele miejsca na ekranie .. A z prawej strony już mogły by się zaczynać rubryki które dotychczas znajdują się poniżej czatboxa. Usunąć Belkę Top 5 spamerów i zastąpić ją czymś innym chociażby tym co napisałem powyżej. Gdyż pod samym czatboxem mamy już "Top 5 spamerów" A kolejna Belka z tym samym to bez sensu. Belkę "Wspomóż nas" Dałbym od razu pod lub nad informacją z belki " Rozwój sieci" gdyż gracze od razu by wiedzieli o co cho i gdzie wysyłać kasę Jak znajdę kolejne pomysły i propozycję to napisze. Na tę chwilę rozpatrzcie to Pozdro. 1 Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 12, 2018 Użytkownik Share Posted August 12, 2018 Jestem za! Zobaczyłem pół okiem i przeczytałem Rezygnacja na forum ;x Link to comment
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 Dokładnie przeczytałam twoje propozycję i jestem jak najbardziej za ! Link to comment
Użytkownik∙ Relax. Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 Fajny pomysł jak najbardziej za Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 13, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 13, 2018 1. Odrzucone. 2. Odrzucone. 3. Przyjęte. 4. Odrzucone. 5. Przyjęte Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 13, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 13, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts