Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 (edited) Witam ! Chciałabym zaproponować dodanie możliwości na chatbox'ie edytowania swoich własnych wpisów dla wszystkich graczy {oczywiście tylko swoje wpisy}. Jak ktoś popełni błąd w tym co napisał to może sobie wziąć opcję edytuj i po sprawie,a tak to jak wysyła kolejną wiadomość gdzie poprawia błąd można to uznać za nabijanie wpisów albo jak już gracz ma 3 wiadomości pod rząd to co wtedy ? Chyba nie będzie czekać aż ktoś coś napiszę, żeby nie było warna. Edited August 12, 2018 by Nicolcia Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 12, 2018 Użytkownik Share Posted August 12, 2018 O i to się przyda Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 12, 2018 Użytkownik Share Posted August 12, 2018 Powiem tak, ja mam tę opcję ( Edytowanie własnych wpisów.) Pewnie zależy to od grupy na forum. Ale jestem za, przyda się to bardzo gdy ktoś strzeli gafę Ale też i jestem na nie bo w każdej chwili ktoś może edytować swoją wypowiedź, dzięki czemu stracimy możliwość zrobienia scr. / dowodu. Więc tak trochę jestem neutral 1 Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 Jestem na nie, ponieważ ta opcja jest tylko dozwolona dla administracji. Dużo było by takich sytuacji, które opisał na górze k4 bum. Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted August 12, 2018 Użytkownik Share Posted August 12, 2018 Jestem na tak przyda się to Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 12, 2018 Zasłużony Share Posted August 12, 2018 Jestem na Nie. Jest to dostępne tylko dla administracji i niech lepiej tak zostanie. Link to comment
cannabis 0101 Posted August 13, 2018 cannabis Share Posted August 13, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts