Użytkownik bonusrpk32 Posted August 12, 2018 Użytkownik Share Posted August 12, 2018 (edited) Witajcie, chciałbym zaproponować wam złoty turniej. Tak może wyglądać logo "Złoty Turniej" Przechodząc już do szczegółów, chodzi mi o rozgrywkę 5vs5, i by to organizowało np Administracja to fajnie by było, wspólna gra jednoczy ludzi szczególnie gdy razem coś muszą zrobić. Składy byłyby mieszane, w jakiś magiczny sposób np jakimś programem do losowania. Koszt serwer'a to jakieś 20 zł, czyli krótko mówiąc można złożyć się przecież nie muszą Administratorzy za wszystko płacić.Regulamin by był jak w CS:GO i by każdy kto by chciał by musiał wpłacić nie wielką kwotę jaką by mógł wpłacić a jak by jeszcze troszkę zostały pieniędzy to by było można zakupić za te pieniądze team'ie co wygra rozgrywkę vip'a na wybrany przez siebie serwer na kilka dni zależy ile by zostało pieniędzy i w tym turnieju by mogli brać udział osoby mające CS na steam i "NS" Jeżeli chcecie to piszcie tak i powód decyzji, może nawet Administratorzy nasi zagrają ? Kto wie? Jeżeli będzie dużo osób chętnych także mógłby ukazać się dział ,,Turnieje''. - Aby tam było wszystko ogłaszane itd. Dziękuję za uwagę, bonusrpk32. Edited August 12, 2018 by bonusrpk32 Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 12, 2018 Użytkownik Share Posted August 12, 2018 (edited) Dobry pomysł, jestem jak najbardziej za. Podoba mi się twoje myślenie, każdy kto by chciał zagrać i się w to zaangażować to by się złożył i by wyszła pewna sumka, tak jak napisałeś, na serwer i vipy. Myślę że w ten sposób sporo osób tak jak napisałeś by się złączyło.. Tylko nie wiadomo czy to wypali ... Edited August 12, 2018 by |K4|Bum Link to comment
Użytkownik 6IX9INE Posted August 12, 2018 Użytkownik Share Posted August 12, 2018 Bardzo dobry pomysł Też mogę się dołożyć Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 12, 2018 Użytkownik Share Posted August 12, 2018 Fajny pomysł ale już lepiej dla steamów ... bo ci wbiją ns'y odjebane na legit setach i tyle albo na wallu się bedą kryć lub także można 2 turnieje dla ns i steam Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted August 12, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 12, 2018 29 minut temu, |K4|Bum napisał: Dobry pomysł, jestem jak najbardziej za. Podoba mi się twoje myślenie, każdy kto by chciał zagrać i się w to zaangażować to by się złożył i by wyszła pewna sumka, tak jak napisałeś, na serwer i vipy. Myślę że w ten sposób sporo osób tak jak napisałeś by się złączyło.. Tylko nie wiadomo czy to wypali ... Musi to wypalić , A póżniej można robić turnieje z innymim forami Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 12, 2018 Zasłużony Share Posted August 12, 2018 Powiem tak jestem Za, lecz taki turniej w cale nie jest łatwo zorganizować jak niby wygląda. Jeśli miał by zostać zrobiony to tylko dla osób które grają na steamie. Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 13, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 13, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts