Użytkownik kozak345 Posted August 13, 2018 Użytkownik Share Posted August 13, 2018 (edited) Nick Kozak Wiek:18 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://strefaskilla.pl/profile/715-kozak345/ Doświadczenie z amxx[1-10]:1-10 mogę się nauczyć to nie problem Mikrofon[Tak/Nie]:Tak Steam/Nonsteam: mogę mieć to nie problem Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: sms /psc mogę płacić konta w banku jeszcze nie mam ale już nie długo będę miał Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: lubię pomagać innym. Gram często w godzinach rannych i nocnych czyli w takich kiedy inni administratorzy śpią a do gry dołączają cheaterzy czy też osoby bez mutacji którzy puszczają różne piosenki albo piszczą przez mikrofon Coś o sobie Mam na imię Paweł mam 18lat lubię różne sporty gry komputerowe nie gram tylko w 1 grę również gram w metin2 Lol cs1.6 cs go Edited August 13, 2018 by kozak345 Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 13, 2018 Użytkownik Share Posted August 13, 2018 (edited) Na nie -amxx -0 doświadczenia -steam +wiek -GT to jakiś żart? ty podajesz swój profil z forum -.- Nie rozpisałeś się podanie napisane na ścianie. Edited August 13, 2018 by Azed0 Link to comment
Użytkownik∙ hk. Posted August 13, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 13, 2018 Na nie: - Konto założone dzisiaj, - jeżeli masz nick taki na serwerze to masz zaledwie jeden dzień przegrany, gt do poprawy, + chęci, + skladka. Bede na tak jeżeli poprawisz aktywność i trochę dasz się poznac. Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 13, 2018 Użytkownik Share Posted August 13, 2018 Twoje podanie nie spełnia wymagań chociażby na Szybką Rekrutację tj. : A co dopiero na normalne podanie... Popracuj nad aktywnością na forum jak i serwerze. Daj poznać się innym i spróbuj za jakiś czas ... Jeżeli w twoim przypadku ze wszystkim " To nie problem" To myślę że i w tym przypadku też problemu nie będzie Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 13, 2018 Użytkownik Share Posted August 13, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts