Użytkownik∙ drimo Posted August 13, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 13, 2018 Cześć, nie tak dawno wyleciałem do Was z propozycją założenia naszej "drużyny e-sportowej", która miała by na celu reprezentować naszą sieć ze strony jak najlepszej. Było tam kilka chętnych, ale w końcu nic z tego nie wyszło. Wczoraj dostałem propozycję od kolegi z innej sieci, aby zagrać mix'a na ich sieć, ale miało by to miejsce dopiero 25/26 sierpnia (Z pozdrowieniami dla @potęga12). Możecie kojarzyć o jaką sieć chodzić, ale także nie musicie i najważniejsze to na chwile obecną nie jest. Ale przechodząc do sedna sprawy, czy był by ktoś chętny na wyjście w owym spotkaniu? Przydało by się przynajmniej 6/7 osób, ale może być i więcej bo wiadomo, że każdemu może coś w danym dniu wypaść i nie da rady zagrać, a wtedy wchodził by ktoś z rezerwy za niego. Jeśli chciałbyś wystąpić napisz post poniżej z linkiem do swojego STEAM'a =) Oczywiście obowiązkiem jest posiadanie sprawnego mikrofonu, zainstalowanego Ts'a 3, STEAM'a z grą Couter-Strike 1.6 no i najważniejsze - umieć coś ustrzelić nie tylko na FFA, ale także na jakimś mix'ie =) Liczę na Was najbardziej chłopaki - @DyLu, @Relax., @.::FocuS::., a może i Ty Kondrad @zjc(^; zagrasz? ;^) 1 [align=center][/align] Link to comment
Użytkownik∙ Relax. Posted August 13, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 13, 2018 Ja jak najbardziej mogę od razu mnie tam zapisuj. Nie no serio ja chętny. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 13, 2018 Zasłużony Share Posted August 13, 2018 Chętnie zagram, jak coś wiesz gdzie pisać Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 13, 2018 Użytkownik Share Posted August 13, 2018 Ja mogę :} Link to comment
Użytkownik∙ drimo Posted August 13, 2018 Author Użytkownik∙ Share Posted August 13, 2018 (edited) 14 minut temu, Azed0 napisał: Ja mogę :} STEAM? Edit post wyżej^ Chodzi mi o link.. Edited August 13, 2018 by drimo [align=center][/align] Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 13, 2018 Użytkownik Share Posted August 13, 2018 3 minuty temu, drimo napisał: STEAM? Edit post wyżej^ Pewnie :3 bez steama mix to nie mix Link to comment
Użytkownik potęga12 Posted August 13, 2018 Użytkownik Share Posted August 13, 2018 (edited) @drimo sam na mnie naciskasz. xDD Oczywiście możemy zagrać, ale muszę dogadać się z kolegą, który wraca około 20 sierpnia z Włoch. Edited August 13, 2018 by potęga12 Link to comment
Użytkownik∙ zjc(^; Posted August 16, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 16, 2018 Ja sie pale na mixach to po co mam grac z powaznymi graczami bez czitow Link to comment
Użytkownik∙ Relax. Posted August 18, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 18, 2018 Dnia 16.08.2018 o 22:34, zjc(^; napisał: Ja sie pale na mixach to po co mam grac z powaznymi graczami bez czitow No właśnie nie wiem. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 20, 2018 Zasłużony Share Posted August 20, 2018 (edited) @drimo i co z tym mixem? Edited August 20, 2018 by .::FocuS::. Link to comment
Użytkownik∙ Relax. Posted August 20, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 20, 2018 @.::FocuS::. przecież jest napisane, że odbędzie się 25-26 sierpnia. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 20, 2018 Zasłużony Share Posted August 20, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts